20.04.2010

12:30

Omrumun sonuna kadar unutamayacağım bir ağlama sesi... Cınar'ım... Guzel bebeğim.. Hoşgeldi dunyamıza..

Hesaplanan doğum tarihi 30.04.2010 olmasına ve son kontrole kadar "23.04.2010 da doğacak" denmesine rağmen guzel oğlum 20.04.2010 da bizimleydi.

20.04.2010 sabahı 09:00 da hastaneye gittik. Zaten sabaha kadar uyuyamadık heyecandan

Hastaneye yatışımız yapıldı odamıza gectik. 11:00 gibiydi serum takıldı. Ivır zıvırlar işte

11:45 gibiydi ameliyathaneye gittik. Anestezistimiz iğneyi vurdu. Spinal olduk. Acı duyucam diye cok korkmuştum ama koldan kan alırken bile daha cok acı duyuyosunuz.

Sonra doktorumuz geldi. "Nasılsın iyi misin?" dedi "ıyiyim bekliyorum" dedim. "Bebeğin birazdan geliyor" dedi 1dk sonra dunyalar guzeli oğlumun sesini duydum..

Nasıl mukemmel ve tarifi olmayan bir andı o... Aylar boyunca hayalini kurduğum merakla beklediğim guzel bebeğim.. Kollarımdaydı artık..

Bebek kokusu en guzel koku derledi inanmazdım. Mis kokuyordu bebeğim.

Kokusuna dunyaları değişmem guzel oğlum...

Bir iki damla gozyaşı feda oldu oğluma.. Herşey normaldi. Saati tam hatırlamıyorum ama 13:00 gibiydi cıktık ameliyathaneden odamıza gittik.

2 gece hastanede kaldık sonra evimize geldik.

Artık evimiz mis gibi bebek kokuyor, CINAR kokuyor...

Guzel oğlum, annesinin tatlı meleği,

Hoşgeldin kuzum, hoşgeldin bana, hoşgeldin dunyamıza...

Seni Cok Seviyorum...