Forumda araştırdım ama bulamadım. Sertifikası olmayan bir urunu yukledim, sistemi yeniden başlattığımda "Sınama Modu" ile acıldı. Yazılımın dll dosyasına sağ tuş sertifika yukleden yuklemiş olsam da sınama modu kaybolmadı. Sonra biraz araştırdım. Aşağıdaki yontemi buldum. Uyguladım. Windows acılış yapmadı. Sistem tanılama yapılıyor deyip duzeltilemedi ibaresi ile sistem calışmaz oldu.

"Sınama modu" kapatıldığında Windows 8.1'e ne yapıyor da calışmaz hale getiriyor?
Velev ki sorunu halledemedim diyelim! Sınama modunda calışmaya devam etsem bana ne zararı olur? Yani o PC'de guncelleme yapıyorum sadece 24 saat acık oyun guncellemeleri otomatik yapsın diye tutuyorum.
(Anakart GA-B360M D2V. Bu arada yabancı bir sayfa da okumuştum, BIOS secure boot kapatmak gerekiyormuş. Sınama Modu etkilediği icin yazıyordu. Onu da kapattım)

Şimdiden fikri olup da cevap verenlere teşekkur ederim.
Saygılarımla.

Windows 8'de bu sorunu el ile gidermek icin şu adımları izleyin:
Sağ taraftan iceri doğru cekin, Ara'ya tıklayın veya dokunun, sonra da cmd yazın. Alternatif olarak, Başlat ekranında cmd yazın. Arama sonuclarında, Komut İstemi'ne dokunup basılı tutun veya bu seceneğe sağ tıklayın. Ekranın alt kısmında gorunen menude Yonetici olarak calıştır komutunu secin.

Not Kullanıcı Hesabı Denetimi penceresinde bir istem goruntulenirse Evet'e dokunun veya tıklayın. Komut İstemi penceresine aşağıdaki komutu yazın ve Enter tuşuna basın:

bcdedit -set TESTSIGNING OFF İşlemin onaylandığını gordukten sonra Komut İstemi penceresini kapatın. Kaydedilmemiş calışmalarınızı kaydedin ve sonra da bilgisayarı yeniden başlatın.