[COLOR=
"Red"] [/COLOR]
baba cok yoğun calışıyordu. yorgun argın eve donduğunde 5 yaşındaki cocuğunu kapının onunde beklerken buldu. babacım beni parka gotururmusun. cok yorgunum oğlum başka zaman gidelim. yarın gidelimmi baba. yarın pazar ama işe gideceğim oğlum. yine başka birgun işten donduğunde oyuncaklarıyla oynayan cocuk babacım benimle oynarmısın. hayır şuanda cok yorgunumve yarına yetiştirmem gereken işler var. baba cok yoğun calışıyordu. 5 yaşındaki cocuğunu iş donuşu yine kapı onunde buldu.babacım sen cok calışıyosun değilmi.yorgun ve sinirli baba. evet ama niye bunları bana soruyosun. babacım 1 saatde ne kadar para kazanıyosun.bu senin işin değil. babacım lutfen bilmek istiyorum. illa bilmek istiyosan 20 lira demiş. peki bana 10 lira borc verirmisin. baba iyice sinirlenip benim senin sacma oyuncaklarına ayıracak param yok demiş. derhal odana git ve kapını kapat. demiş. cocuk sessizce odasına cıkıp kapısını kapatmış. baba sinirlice bu cocuk nasıl boyle şeylere cesaret eder diye duşunmuş. aradan 1 saat gectikten sonra parayı neden istediğini bile sormadığını faretmiş.belkide gercekten lazımdı. cocuğun odasına cıkıp kapıyı acmış. yatağında uzanan cocuğuna uyuyormusun. demiş. hayır babacım. al bakalım istediğin 10 lira sana sert davrandığım icin ozurdilerim.yorucu birgun gecirdim. teşekkurler babacım. sevincten haykıran cocuk yastığınb altından buruşuk paraları cıkarmış ve saymaya başlamış.bunu goren baba iyice sinirlrnmiş paran olduğu halde benden para istiyorsun neden. benim senin sacma oyunlarına ayıracak vaktim yok demiş.ama yeterince yoktu demiş ve paraları babasına uzatarak İŞTE 20 LİRA BABACIĞIM ŞİMDİ 1 SAATİNİ ALABİLİRMİYİM .demiş.eeee hanımlar neler duşunuyorsunuz yazın bakalım.:sinifsinif:
dikkatle eşlerinize okutunuz okuyununuz.20liralık vakit
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- dikkatle eşlerinize okutunuz okuyununuz.20liralık vakit