Eşimle 19 temmuz 2009 da 3 yıllık flort doneminden sonra evlendik. Bebek konusunu cok konuşmasakda icten ice hep istiyordum. Dile getirmesemde eşimde durumun farkındaydı. 7 eylulde ilk defa korunmadık. Ramazan ayına girmiştik. Orucu nasıl tuttum bi allah bilir birde ben. Ramazanı acaip bi yorgunluk ve halsizlikle gecirdim. Evlenmeden once diyet yapmıştım ve cok kilo vermiştim. Bunyem zayıfladı birde oruc tutunca halsizleniyorum diyordum. Ramazan bitti. O gun bayramın ucuncu gunu evdeydik. Hazırlanıyordum akrabalarla gezecektik. Daha onceden alıp bi kenara koyduğum teste gitti aklım. Sanki bi guc bana hadi yap diyordu. Yok canım bir kere denedik daha hemen olmaz diyorum hala kendime. Eşim evde bilgisayar başında ben yatak odasında. ıcimdeki sesi dinledim. Testi alıp tuvalete gittim eşime soylemeden. O ikinci cizgiye kadar gecen zaman sanki hic gecmedi. Sonuc pozitifti. Ayaklarım titredi. Allahım inanamıyordum. Gercekmiydi. Evet gercekti. Meleğim icimdeydi. Hemen eşime koştum mujdeyi verdim. Ağlaştık, koklaştık.