İstanbul Eyup (alibeykoy yeşilpınar da ) ikame ediyorum.
26 yaşındayım evliyim ve 4 aylık bir oğlum var.
evlenmeden once 8 sene calıştım son 2 senesini ozel bir okulda muhasebe olarak tamamladım.bu sure zarfında işlerimi bitirdikten sonra butun vaktimi cocuklarla gecirdim cocukalrı cok seviyorum onlarla vakit gecirmek cok keyifli hem de onlar hakkında eğitimde bircok bilgiye sahip oldum. Ayrıca netten iyi bir araştırmacı ve kitap okumayı seven biriyim. artık calışmıyorum evdeyim..Kendimi tamamen aileme adadım. Evladımı bakıcı yerine kendim yetiştirmek istiyorum . şuan icin ona kardeş icin erken cunku 2 sene anne sutuyle beslenmesini istiyorum. ama ilerde kardeşini kıskanmaması icin bir oyun arkadası kardeşi olsun istiyorum. hemde evladım icin ileride biraz birikimim olsun istiyorum.
Bu devirde kimseye guvenilmiyor . Eğer duşunen varsa evime gelebilir tanışabiliriz. ve eğer karar verilirse gelen ailelerin nufus cuzdan ve ikametgah ornekleriyle gelmesini isityorum. Malum karşılıklı guven şart haberlerden izliyoruz vicdansız anne babaları.
DİP NOT : sigara kullanmıyoruz gelen misafirlerimize musade etmiyoruz. sağlık herseyden onemli hele de bu yavrunuzun sağlığı ise ...
sevgiyle kalın