Sorunumu Warframe oynarken gozume cok ışık vuruyordu ve ekran parlaklığını kısmak istediğimde ise kısılmadı. Fn+Yon tuşlarıyla herhangi bir tepki vermiyor. Bunun yanında guc seceneklerinden oynarken de bir tepki vermiyor. Tek oynatabildiğim kısım aygıt yoneticisine geliyorum Guc seceneklerinden parlaklığı ayarlıyorum daha sonra Genel PnP Monitoru kaldırıp Donanım Değişikliklerini Tara yapıyorum ve duzeliyor. Fakat duzeliyor dediğim bu tek seferlik oluyor yani bir daha parlaklığı arttırmak istersem aynı şeyleri tekrar ediyorum. Lutfen cozumu bilen arkadaşları bekliyorum.
Arkadaşlar sorunu cozdum cok araştırdım ve şu şekilde cozdum aynı sıkıntısı olanlar deneyebilirler. İlk olarak regedit'i acıyoruz daha sonra şu yolu izliyoruz;
●HKEY_LOCAL_MACHINE
●SYSTEM
●ControlSet001
●Control
●Class

●Ve orada 0000 yazan yere giriyorsunuz
Ardından Display2_Brightness adında REG_DWORD dosyası var mı diye bakıyorsunuz. Yoksa zaten buyuk ihtimalle bu yuzden kaynaklanıyordur. Hemen sağ tıklıyoruz ve yeni diyoruz. DWORD (32 bit) Değerini secip adını Display2_Brightness yapıyoruz. Değer verisini 1 yapıp tabanı onaltılık olarak secip bitiriyoruz daha sonra bilgisayarımızı yeniden başlatıyoruz ve sorunumuz buyuk ihtimalle cozulmuş oluyor. Ben bu şekilde cozdum umarım cevap arayan arkadaşlara yardımcı olabilmişimdir.