Selamlar herkese, 10 aylık dunya tatlısı bir kızım var alt dişimiz daha yeni patladı yalnız kızımda son 1 aydan beri isilik var sırtında,on vucudunda,ellerinde,bacaklarında o kadar cok ki anlatamam size, kızım cok terliyor ve gunde 1 kg ye yakın su iciyor. Hergun ılık banyo yaptırıyorum gun geliyor cok terlediği icin bu banyo sayısı 3-4 u buluyor bazen, evin icinde bir atlet bir kilotla geziyor başka hicbirşey giydirmiyorum. DR sabun kullanma ve devamlı banyo yaptır dedi DR nin soylediğini yaptığım halde yine gecmiyor bu isilikler herhangi bir ilacta yazmadı nedense? surduğum pişik kreminden falanda suruyorum hatta mantar kreminden falan ama yok FAYDA etmiyor. Burda 3 cocuk annesi bir abla var. Beyaz Sabunla yıka demişti beyaz sabunla da yıkadım yok gecmiyor. Birde Nette araştırırken şoyle bir kur buldum ama yapıp yapmamakta kararsızım Kuru aktarayım size:

''1 tane Limon suyunu sık 100 ml suyla karıştırıp cilde sur, kurumasını bekle daha sonra talk pudrası sur bu şekilde 1 saat bekle ardından bebeğin vucudunu sabunla ılık banyo yaptır'' diyor.

İyi de talk pudrasını dr ler onermiyor birde limon suyu bebeğin isiliklerini yakmaz mı?

Siz bebişlerinizde isilik olduğunda neler yapıyordunuz veya hangi kremleri ilacları suruyordunuz? Ben yaptıklarımı yazdım acaba nerde yanlış veya eksik bişey yapıyorum ki kızımın isiliği gecmiyor? Şimdiden cevaplarınız icin teşekkur ediyorum...

Sağlıklı Gunler Herkese... Minişlerimizle Beraber