1 Nisan 2009:
Bugun tam 4 haftalıkmışım. Gerci Doktor sıvı goruyorum belki dış gebeliktir dedi bekleyelim bakalım 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Ama doktor teyzeee ben burdayımmmmmmmmm

17 Nisan 2009:
Annem ve babam korku dolu tekrar doktora gittiler ve kalp atışlarımı gorduler ultrasonda el sallıcaktım ama beceremedim. Cok mutlu oldu annemde babamda…

11 Haziran 2009:
Ben erkekmişim. Babam tereddutle bakınca doktor amca “bak gormuyor musun kocaman pipisi var” dedi babama...

14 Temmuz 2009:
Bu hafta babamın memleketine gittik orda sel oldu ve şiddetli ruzgar esti babamsa isimlerimden birisinin Poyraz olmasına karar verdi… Diğer adımı da dedeme sordular Ahmet dedi. Eh alışabilirim.

7 Eylul 2009:
Bugun herkes cok uzuldu. Evimize hırsız girdi ve annemle beni biraz hırpaladılar ama ben hic korkmadım. Birkac tekme attım ama onlar gormedi sanırım. Annemde babamda korktular bana bir şey olacak diye. Aman bee ne korkuyorsunuz ben Erkek adamım bana bir şey olmaz.

15 Kasım 2009:
Bugun annemle doktora gittik. Doktor Amca suyu cok azalmış almamız lazım bebeği dedi. Herkes panik oldu
Babam hemen herkese haber verdi Oğlum geliyor diye koltuk kabartarak :lepi:
Annemin odası birden doldu amcalar halalar teyzeler ne kadar da merak ediyorlar beni ya…

Saat 21.30’da annemin sondası takıldı damar yolu acıldı ve doğumhaneye doğru yol aldık. Annem tedirgindi bense hic gelmek istemiyordum burası sıcacık ve rahat yediğim onumde yemediğim arkamda. Doğumhaneye alındı annem. Spinal anesteziden vazgecirdi doktoru ve genel anesteziye karar verildi.

Saat 21.38: Birden kocaman bir el gordum ses de tanıdık geldi Doktor amcaydı bu beni annemin icinden aldı. Ağlamaya başladım ve tabii bağırmaya yaa almayın ben orda cok rahattım… mafoldumben

Sıra geldi annemle babamla tanışmaya odaya cıkarıldım o da ne daha da kalabalıklaşmış icerisi. Duyan duymayan gelmiş beni gormeye.
Neyse ki bir iki saate herkes dağıldı. Doktor amcalar annemi emmediğim icin tekrar beni gozetim altına alıp testler yaptılar. Solunum sorunu cekiyormuşum cok hızlı nefes alıp veriyormuşum akciğerlerimden kaynaklanan bir rahatsızlıkmış. Ustune bide Enfeksiyon kapmışım… Kalp grafisi cektiler ve kalbimde delik de varmış... Annem babam cok uzuluyor. Annem surekli ağlıyor babamsa ayakta durmaya calışıyor.
10 gun Yoğun bakımdaydım gozlerimi kapatmışlardı ve midemde bir boru vardı ve de ellerim kollarım iğne doluydu. Ama iki gundur cok iyiyim annemi biraz zor da olsa emmeye başladım. Veeee yarın taburcu oluyorummm annemle babama kavuşuyorum benim icin dua eden tum KK teyzelerime de ayrıca teşekkur ediyorumm opuyorumnanaktan
Resimlerimi de yarından sonra ekleyecekmiş annem o da teşekkur ediyor size cok.... hihoyyyt

Ahmet-Poyraz Gungor
boy: 46 cm
kilo: 2.650