doğumdan sonra işi bırakan var mı benim gibi?
ben bir sure gittim ama ilk haftadan istifa ettim..dayanamadım bebeğimi bırakıp işe gitmeye :umursamaz: ağlıyordum surekli..2,5 aylıktı ve cok zordu onun bana en ihtiyacı olduğu donemde işe gitmek..işimide cok seviyordum şartlarım iyiydi ama zorda olsa bir secim yaptım oğlumu sectim..hic pişman olmadım..şimdi 11 aylık oldu işe donmek istiyorum..hem ona iyi bir gelecek verebilmek icin hemde biraz kendim icin..gunlerdir araştırıyorum bakıcı konusu tanıdık biri olsun ne nasıl olacak vs ama bugun net kararımı verdim..ilk kez evde oturuyorum calışmaya alışığım ve evde kendimi bakımsız, değersiz ve korelmiş hissediyorum..işime donersem hem oğluma hem eşime hemde kendime daha kaliteli zaman ayırabileceğimi duşunuyorum..evde surekli aynı işlerle uğraşmak cok sıkıcı.zaman geniş olunca bırakıyor insan kendini..ama calışırken son derece programlıydım..eğer kararım değişmezse ki değişmemesini umid ediyorum..hemen yarın ciddi ciddi bebeğimin bakım işini halledip ( en onemli kısmı bu) iş olayını cozeceğim..siz ne durumdasınız?işe donmek isteyen ama kararsız kalanlardan mısınız paylaşalım istedim zemuszemus