Arkadaşlar merhaba. kızıma bir oto koltuğu almak istiyorum. Netten biraz araştırdım ve uygun fiyatlı 3 urun buldum. bunlardan birisi BABY LOONEY TUNES marka. bilmiyorum daha once hic duymamıştım ama kullanışlı ve ekonomik bir urun gibi geldi. 9-36 kg... ilerisi icin de yaslanılan kısım sokulup koltuk yukselticisi olarak kullanılabiliyormuş.. yalnız kafama takılan tek bir konu var. bu koltuğun piyasadaki pek cok koltuk gibi minderin hemen altından yatış pozisyonuna geciren surgusu yok. acaba bunun gibi bir oto koltuğu kullanan oldu mu aranızda? tavsiye edebilir misiniz bana? bu azartesi sipariş vericem cunku tavsiyelerinize ihtiyacım var.. urunu merak edenler icin link burada.. BABY LOONEY TUNES OTO KOLTUĞU SUPER FİYAT, #20266034 Gittigidiyor.com

diğer urunler de 9-18 kg aralığı icin kullanılıyor ve yatış pozisyonuna geciş alttaki surguyle gayet kolay. onların da fiyatları oldukca uygun. bunlardan birisi babyhope marka.. Babyhope Travel Cocuk Oto Koltuğu Fatura+Garant, #18974005 Gittigidiyor.com bunun da kol dayaması yok gibi geldi bana ama cok rahat bişeye benziyor.

diğeri de RemiPlus Cocuk Oto Koltuğu SUPER KAMPANYA, #20288850 Gittigidiyor.com bu linkteki koltuk. gozume en guzel gorunen koltuk bu aslında. ama uzun vadeli kullanım icin ilk sıradaki koltuk onemli benim icn. rica etsem baby looney tunes koltuğun turunde oto koltuğu kullanan arkadaşlar varsa yazar mısınız bana yatış ve oturma pozisyonuna gecişler nasıl oluyor? kolay mı değil mi? eğer beni uğraştıracak bişeyse doğrudan remiplus sipariş vericem. bu arada satıcı da arabamın modeline gore babyhope traveli onerdi.. 9-36 yı ileride duşunebilirsiniz dedi. ama ben aldığım tek koltuğu uzun yıllar kullanmak istiyorum.. yorumları bekliyorum şimdiden teşekkurler...