Bu ay artık oğluma devamlı gideceğimiz artık oğlumun dr.u diyebileceğim bir dr. buldum ve ona başladım. Dun rotarix aşımız vardı ve gittiğimizde durumunu anlattım zaten aşı karnesinden de inceledi ve beni biraz tiye alarak oğlunuz aclıktan oluyorum diyor ve siz ona birşey vermiyorsunuz kotu annesiniz falan diye espriler yaptı durumunu iyi buldu ama yinede artık ek besine başlayabilirsiniz dedi ve listemizi verdi bende sizlerle paylaşmak istiyorum cunku hep bu anı beklemiştim

sabah anne sutu yetmezse biberon maması
iki saat sonra ara oğun olarak mevsim meyveleri ilk birkac gun sadece suyu sonra cam rendeden puturlu olarak yutması icin
bundan iki saat sonra oğleyin mevsim sebzeleri yağ tuz salca yok ve mutlaka o gun yapılıp yenilecek artan ertesi gune yokkkkkkkkkk
bundan iki saat sonra yani ikindide yoğurt yine gunluk olacak ve ozellikle pastorize sutten dedi yapamıyorsanız hazır kullanabilirsiniz dedi babymix gibi falan
bundan sonra akşam oğunu olarak kaşık mama, muhallebi grubundan bir yiyecek ozellikle gece icin olanlarından verebilirsiniz dedi
butun gece sabah kadar sadece anne sutu
ve butun bu verdiğim oğunlerden sonra bebeğinize su veriyor gibi anne sutunu verebilirsiniz dedi
yani yedirdim şimdi emmez falan demek yok emzirmeye aynen devam
bizde de durum bundan ibaret umarım oğlum bu ay guzel kilo alacak ve annesini mutlu edecek ben bir iştahsız bebek daha buyutebilirmiyim