Biraz gec oldu ama ancak yazabiliyorum
Benim 7 aya kadar cok guzel giden bir hamileliğim vardı ama malesef işler kotu gitmeye başladı dokotrum gittiğim muayenede suyumun az olduğunu ama korkulacak kadar değil demişti bende onemsememiştim daha sonraki muayenede daha da azalmış bende etrafımın dolduruşuna gelerek doktoruma inanmadım sezeryan yapması icin ole solediğini duşunerek başka bir doktora gittim malesef doğruydu gittiğim doktor ustune beni daha cok korkutmuştu beni muayene edemeyeceğini bu riski goze alamayacağını soledi ve beni Bakırkoy doğum evine yolladı neyse oraya da gittik ama ordaki kontrollerden memnun kalmadım durumum o kadar acılki beni asistanlar muayene ediyor orayı bıraktım ve capa da profosor olan Recep beye gittim obeni muayene etti ve bana bebeğimin cok acele ettiğini 2 haftadan fazla beklememi soledi ve doktoruma rapor yazdı tekrar kendi doktoruma donmeye karar verdim ki iyi yapmışım profosorun yazdığı raporu doktoruma verdim ve iyiki gitmişsin dedi onun yazdığı kontrol sayısını o gore yapmaya karar verdik bir gun arayla nst bağlanıodum ven her gecen gun bebeğimin kalbi atışı duşmeye başladı 80 lerde falan doktorum bana gunde 2 kere gelmemi soledi ve iki kere nst ye bağlanıoduk sabah nst kotu cıkıp gece nst iyi cıkıodu en sonunda doktorum daha fazla beklemeyelim yarın alalım dedi yapacak başka bişeyimiz olmadığı icin tamam dedik eve gittiğimde son kontrollerimi yaptım son duşumıu alıp son bebeğimle uykumuzu yaptık 24.06.2009 sabah erkenden hastaneye geldik bende hic heyecan yok hatta hastane yatış işlemlerini kendim yapıorum neyse odam ayarlandı ve odama gectim sonra hemşire damar yolu acarak serum taktı daha sonra o cok korktuğum sonda geldi bana rahat olmamı soledi ve yaptı o kadarda korkulacak bir şey değilmiş ama sadece rahatsız edici bişey tuvaletin var hissi veriyor ve sanki cıkacak yerinden neyse sedye geldi ve eşimle beraber ameliyathaneye indik eşime sen burda kal dediler ve biz oğlumuzla icerim girdik eşim ben iceri girdikten sonra ağmış ameliyat masasına yatırdılar ve gerekli şeyleri hazırlamaya calışıorlar ben hala sakinim taki ellerimi bağlayana kadar kurban gibi hissetim kendimi doktorumu arıorlar ama bulamıorlar o gelmeden başlicaklar diye cok korktum serum yerimden naneli gibi bişey verdiler ve benimle konuşmaya başladılar o an gitmiş bebeğimi aldılar 10:20 gece 35 haftalık dunya ya gelen meleğim BERK paşamız dunaya gozlerini actı odaya geldim ve uyanmaya calışırken ki ağrı cok kotu idi ağrı kesici yaptılar ve rahatladım meleğimi sordum paşamız cok kucuk dunyaya gelmiş 2200 gr ve 44 cm boyunda olduğu icin kuveze almışlar hemen yanına gitmik istedim ama malesef gece 12 yurumek icin kaldırdılar ve o zaman gittim gormeye aman Allahım o kadar ufak ve savunmasız ki meleğim ağlamamak icin zor tuttum kendimi ertesi gun oğlende hastaneden taburcu oldu ama malesef bebeğimi orda bıraktım tam 9 gun meleğim kuvezde kaldı bende her gun sut goturdum ona şuan meleği 2 aylık ve cok iyi Allahıma şukur kotu bişey olmadan kavuştuk
Darısı tum melek isteyenlerin başına
Azıcık Canlı Berk dunyaya geldi
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Azıcık Canlı Berk dunyaya geldi