15 eylulde dogum yaptım.buda benim hikayem
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- 15 eylulde dogum yaptım.buda benim hikayem
-
01-10-2022, 14:53:45cok rahat bi hamilelik gecirdim.9 ay boyunca cok keyifli ve mutluydum.tek korkum ve sorunum dogum du.duşundukce uykularım kacıyordu.derken 37. haftaya geldik.aşırı heyecen ve korkudan benm tansiyonum yukseliyo.kalp atışlarım hızlanıyodu.buda direk bebegin kalp atışını etkiliyodu.doktorum normal dogumun bebek icin tehlikeli oldugunu sezeryan olmm gerektigini soyledi.acıkcası bende sezeryan istiyodum.cunku dogum hikayeleri beni korkutmuştu.39.haftaya geldik salıya gun verdi doktor.bigun oncesi cok heyecenlı ve korku doluyum.temizlik yapıyorum oyalanıyorum kafam dagılsın diye meşguliyet arıyorum.bu arada eşimde cok heyecenlı.ilk bebegimiz.berbere gidiyor tıraş oluyor.kızımı guzel karşılayım diye.benm beynim donmuş vaziyette.gece sabaha kadar uyuyamadım.yatagın icinde dondum durdum.dogum cantalarımı geceden hazırladım.sabah saat 7 oldu.hazırlandık eşim annem kayınvalidem ben cıktık yola.8 oldu hastanedeyiz.teyzem yengem kuzenimde geldi hastaneye bayagı kalabalık oldu.herkes sohbet ediyo ben sus pus.dalıp dalıp gidiyorum.odama aldılar beni yeşilleri giydirdiler.o anda koptum ben aglamaya başladım.annem eşim herkes aglıyo.serum takıldı damar yolu acıldı.sonda takılmaya sıra gelince ben cıglıklar attım cok canım yandı.kalbim gum gum.ameliyathaneye gitmeye sıra gelmişti.sandelyeye oturttlar beni kimsenn yuzune bakamadım ve aglayarak ameliyathaneye girdim masaya yattım.canım yanmayacak demi dedim 1 dakka surmedi kendimden gectim.genel anestezi olmuştum.iyikide oyle oldu.epudirali kaldıramazdım heyecandan.odama getirmişler ameliyat bitmiş.sesleri duyuyorum ama cevap veremiyorum.derken gozumu actım ve yarabbi şukur dedim.kurtuldum bitmişti artık.hemen bebegi aradı gozum saglıklımı nasıl diye merak ediyodum.3 kilo dogmuştu ve saglıklı bi bebekti.eşim bebegin başında onnla ilgileniyodu.ben sırt ustu yatıyodum ameliyattan saat 1 de cıktım akşam saat dokuz olduyavaş yavaş agrılarım başaladı ilk yuruyuş cok zordu.oturup kalkmak cok acı vericiydi.amliyatın 3 gunu hastanede taburcu edildim.cann yandı agrım oldu ama deger.hayattki en guzel şey.1 hafta oldu acıları unuttum.okadar tatlıki herşeyi unutturuyo.allah herkese nasib etsin 2 gun agrı cekiyosun.sezeryan en kotu yanı ilk gunler agrın oldugu icin bebeginle ilgilenemiyon.o agladıkca icin yanıyor.allah herkese nasip etsin