Birkacgundur sutum de azalma başladı, humana still tee ve milupa stell tee caylar ictim ama pek yararı olmadı. Araştırma yaparken bu kurlere rastladım. Hemen başlıcam ve sutum azaldı diyen annelerle paylaşmak istedim. Uygulamaya başladıktan sonra da goruşlerimizi tekrar yazarız... Hadi bol sutler hepimize...
Kur 1: Gunde iki porsiyon taze beyaz uzum tuketmek anne sutunu artırıcıdır.
Kur 2: Sabah-akşam yemeklerden once tuketeceğiniz dereotu sutunuzun artmasını sağlayacaktır.
Kur 3: Anne sutunu artırmak icin haşlanmış kuru incir suyu da icebilirsiniz. Sekiz-dokuz adet kuru inciri yarım litre klorsuz suda en fazla on dakika haşlayınız. İkiye bolduğunuz suyu sabah-akşam olmak uzere gunde iki kere tuketiniz.
Kur 4:Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suyun icerisine sekiz – dokuz adet kuru inciri ikiye bolup atınız. Ağzı kapalı olarak kısık ateşte beş dakika kaynatınız.. Beşinci dakikadan sonra icerisine bir adet havucu dilimleyip ağzı kapalı olarak kısık ateşte uc dakika daha kaynatınız. Ilıyınca suzunuz. Yirmibir gun boyunca oğleden once ve oğleden sonra ac veya tok karnına birer su bardağı iciniz.
Not : Bu kurler aynı anda uygulanmaz. İncir-havuc kuru haric, uygulama suresi bir haftadır. Bir haftanın sonunda uygulama bırakılır. Bir hafta uyguladığınız herhangi bir kurden sonra tekrarlama ihtiyacı duyarsanız bu defa başka bir kuru uygulamanızda bir sakınca yoktur. Orneğin, bir hafta taze beyaz uzum kuru uygulayıp bıraktınız. Daha sonraki bir donemde yine bir hafta olmak uzere dereotu veya kuru incir kurunu uygulayabilirsiniz.
Anne sutunu artırıcı kurler
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- Anne sutunu artırıcı kurler