Tek goğuste sut azlığı ..
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Tek goğuste sut azlığı ..
-
01-10-2022, 14:51:36Kızlarrrrrr, 2 aylık bir bebeğim var,başlarda iki goğsumde aynı buyuklukteydi, meme ucu olmadığı icin bebeğim goğsumu almakta zorlandı,zar zor sağ goğsume alıştırdım bu sırada hep makine ile sağdım verdim,sol goğsumun ucu buna rağmen hala doğru durust yok ,bebeğim bu goğsumu almak istemiyor ve bende hata edip daha cok sağ goğsumu emzirdim,sol goğsumde ağrı acı sızı yaşamadım ama şuan sol goğsum hem daha kucuk hemde sut cok cok az,duzenli de sağamıyorum,bebeğimle yalnızım cunku,ancak o uyuduğu zamanlarda sağabiliyorum..Sağdığım zamanlarda en fazla 20-30 arası bişe cıkıyo..Yani bebeğim daha cok tek goğusle besleniyor..Allaha şukur kilo alımı iyi ama goğus buyukluklerim farklılaştı ve bu asimetriklik olayıda canımı sıkıyo acıkcası,sonrasında aynı buyuklukte olacaklar mı acaba,yoksa hep boyle bicimsiz olarak farklı buyukluklerde mi olurlar?Yada sol goğsumdeki sutu artırabilecek miyim?Bu sorunu daha once yaşamış yada şuan yaşayan arkadaşlar,eğer okurlarsa ve yardımcı olurlarsa sevinirim..