Ayakkabı, canta, bikini gibi urunlerim var. Şimdilik bunları ekliyorum daha sonra başka urunler de ekleyeceğim. Urunlerin bir coğu hic kullanılmadı. Detaylı olarak altlarında belirttim.
Hepsi markalı, temiz, bir coğu paketinde ve kutusundadır.
Fiyatları duşuk tuttum.
TAKAS YAPMIYORUM.
İyi alışverişler

40 No. Minik taşlarla kaplı gece ayakkabısı. Platformlu. Cok şık duruyor. Her renk kıyafetin altına uyuyor. 1 kere giyildi.
FİYAT: 40 TL

39 No. Divarese'den aldığım ama ayağıma kucuk geldiği icin hic giyemediğim beyaz deri, yeşil cicek detaylı şık terliğim. Her bir teki icin toz kılıfı ve ayakkabılıkta biraz yıpranmış olsa da kutusu mevcuttur.
FİYAT: 75 TL

Victoria's Secret mağazasından Amerika'dan aldığım S beden kırmızı, astarlı, patchwork bikini. Marka olarak icinde Banana Moon yazıyor. Urunu araştırabilirsiniz. Etiketi uzerinde yepyeni.
FİYAT: 50 TL

39,5-40 No. Bir duğun icin Amerika'dan aldığım gumuş renk, pembe gul detaylı cok şık stiletto. 1 kere giyildi. Ozellikle pembe kıyafetlerin altına harika olur. Kutusu mevcut.

39,5-40 No. Victoria's Secret mavi ayakkabı. Yanları şeffaf. Topuğu kısa. Hicbir yerde goremeyeceğiniz cok cici bir model. Kutusu mevcut.