arkadaşlar mrb. ben yeni bir uyeyim. bir duyurum olacak.

yepyeni ev eşyalarımı acil olarak istanbul dışına yerleşeceğimden satıyorum. ciddi bir mağduriyete girdim. belki aranızda yeni ev doşemek isteyen arkadaşlar vardır. cok ucuza vereceğimden, mağdur bir arkadaş varsa, o da mağduriyetini giderebilir. tum eşyalarıma yalnızca 2000 tl istiyorum. ayrı ayrı da satabilirim. satıştaki eşyalarım şunlar:

1- salon icin: Satmak istediğim salon eşyası icerisinde beyaz ve kahve renkte 6 kişilik masa ve ahşap, suni deri olan 6 sandalyem bulunmaktadır. masa ile takım olan tv unitesi oldukca kullanışlı ve şıktır. yalnız bugun montajı sokulurken sol ucunda bir catlak meydana gelmiştir.

2- ayrıca satmak istediğim oturma grubunun icinde, 2 adet kadife kırmızı berjeri ve 2 li koltuğu bulunmaktadır. hicbir yırtığı ve sokuğu yoktur. kadife kumaştır, rahatca silinir, yumuşak ve konforludur. ister salonunuzda, ister oturma odanızda kullanın.

3- 3 yıl once almış olduğum sıfır ayarında tertemiz yatak odası takımım var. 6 kapılı ayarında surgulu gardırobu, iki kucuk komodini ve şifonyeri pırıl pırıl ve cok yeni cok guzel. beyaz lake ve işlidir. yatak ve bazası ile bazı başlığı dahil değildir.

4- genc ya da cocuk odası icin: 1 adet ısmarlama mavi bej rengi calışma masasını satıyorum. ustte iki kapaklı dolap ayrıca rafı, alt kısmında klavyelik ve bilgisayar kasası koyma yeri vardır. (marangoz ısmarlama olup hicbir kırığı, ciziği yoktur. .)

5- ayrıca bir de kucuk cekmeceli ve iki kapaklı beyaz renkte komodin vardır, cok amaclı dolap olarak istediğiniz yerde kullanabilirsiniz

6- mutfak icin: 2015 yılında almış olduğum cok amaclı uzun, buyuk dolap. ister mutfakta, ister banyonuzda kullanın. rengi beyazdır ve lakedir. ustteki iki kapağı camlıdır. taksitini dahi yeni bitirdim.

7- kırık beyaz renkte acılıp kapanan mutfak masası.

8- pvc 4 cekmeceli sebzelik. prıl pırıldır.

9- banyo: camaşır askılığı da satılıktır. pırıl pırıldır. hicbir kırığı yahut arızası yoktur, bakılabilir.

10- antre icin: 3 yıl once almış olduğum, kirli beyaz renkte portmantomu satıyorum. ici cok kullanışlı, fazla yer de kaplamayan portmantom, yepyenidir. İstanbul dışına acil taşınmam gerektiği icin bu kadar ucuzadır.

11- yeşil, krem, kahve renklerde (bunların da taksidini yeni bitirdim.) sıfır sayılabilecek kadar yeni olan antre (yahut mutfakta da kullanırsınız) festival marka yolluklarımı da satıyorum. enleri 1 metre, uzun yolluğun boyu 2.10 cm, kısasın boyu 1.50 cm'dir.

12- istanbul dışına cıkacağım icin buzdolabımı satmak istiyorum. durumum acil olduğu icin bu kadar uygun fiyatadır. beyaz, cift kapılı, no frost buzdolabıdır. calışır durumdadır, resimlerde de goreceksiniz ki halihazırda kullandığım dolaptır. temiz bir buzdolabıdır.alana hayırlı uğurlu olsun.

13- yepyeni mini fırın

14- doğal gaz set ustu ocak

15- salon avizesi- oturma odası icin gupur tul ve guneşliği gibi bir takım ev tekstili.