Bilgisayara format atmak icin USB bellek hazırladım, Win. 8.1. Normalde Windows disk bolumune 2 dakikadan kısa surede erişiliyor. Bende bu sure 5 dakika. Optik surucu uzerinden Win. 7 ile denedim durum gene aynı.
Sabit disk sağlığı %100, RAM'i yeni taktım sonrasında onu da teste soktum bir şey cıkmadı. Guc kaynağınıda takalı 1 yıl olmadı, yeni.
Bu dosyalar hazırlanıyor, on yukleme işlemi gibi 5-15 saniye suren işlemler dakikalar surerken ki bu sure zarfında hicbir işlem yapılmıyor (ne flash bellek ışığı yanıyor ne de DVD okuyucu donuyor), bende 5-10 dakika suruyor. Sistem işleme başlayınca ise normal format ne kadar surerse o surede işlemi gercekleştiriyor. İşleme başlamadan onceki bekleme sureleri uzun.
Makinenin oncesini bilmediğim icin bir şey diyemeyeceğim lakin format atmadan once BIOS guncellemesi yaptım. BIOS uzerinden acaba bazı ayarlarımı acıp kapatmam gerekiyor bilmiyorum. Test etmediğim tek şey anakart ve işlemci. DVD ile Win 7 format attım ve sistem sorunsuz calışıyor. Dosya yazma-okuma, acılıp-kapanma davranışları normal.
Sistem "AMD Athlon 64 6000+" ve "M2A MVP" anakart. Sizin bu konu hakkında goruşleriniz nelerdir ya da bu olayı daha once yaşayan oldu mu?
Beklemeler Yuzunden Format Atma Suresi Uzadı
Windows 80 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Donanım Forumları
- işletim Sistemleri
- Windows 8
- Beklemeler Yuzunden Format Atma Suresi Uzadı