slm arkadaşlar benim 3 yaşında bir oğlum var ve bir bucuk yaşına kadar iyiydi ama ondan snr bazı rahatsızlıklarım sebebiyle ardındanda iki hamilelik gecirdim zor gebeliklerdi cok ayrı kaldım kac sefer hastanede yattım gittim geldim derken bunalıma girdi.birde ben cok rahat ve ozgur yetiştirodum oğlumu hstnedeyken kayınvalidemler baktılar cok asosyal resmi ve otoriterdir.cocuğa herşeyi yasaklamış kısıtlamış her gece benimle yatan bebeğim biden bire buyumeye tek başına yatırılıp kendi kendine uyumaya zorlanmış sonuc cok sakin olan bebeğim cok saldırgan aşırı korkak ama herşeye karşı ole.seslere insanlardan karanlıktan herşeyden korkan soğuk laf soz dinlemeyen asosyal bir cocuğa donuştu.şu an saniye yalnız bırakmıyo beni.tuvalete bile birlikte gidiyoruz.yapışık ikizler gibiyiz aşırı bi kaybetme korkusu var birde premature doğan 6 aylık bi bebeğim var oda cok sorunlu ve huysuz.onun kıskanclığıda var buyuk oğlumda.cok eziyet ediyo ve nasıl yaklaşacağımı şaşırmış durumdayım tuvalete bile alıştıramadım hala iyce bi tuhaflaştı artık bende bi tuhaf oldum aşırı sabırsız ve sinirli oldum bi kızıyorum bi ozur diliyorum kendimi bile tanıyamıyorum ikisinin arasında kafayı yedim ama şu an oncelikle 3 yaşındaki oğluma nasıl yaklaşıp normal bi cocuk daha doğrusu psikolojisi yerinde bir birey haline getireceğimi inanın şaşırmış durumdayım yardımcı olursanız sevinirim