Merhaba sevgili KK uyeleri. Dolabımda boş boş duran, alıp giymediğim kıyafetleri satışa cıkarıyorum. Urun fıyatlarını minimum duzeyde tuttum, ilgilendikleriniz icin iletişime gecebilirsiniz

1- LCW Bolero, genc bolumunden almıştım s/m bedene olur. 4-5 defa giydim.
Fiyat: 7TL

2- Hic giymedim etiketi ustunde, s/m bedene uygun
Fiyat: 5TL

3- Bu tişortu de hic giymedim

4- Dikişleri pek kaliteli değil, pazardan almıştım. Dar bir etek uzerine filan dokumlu bluz olarak kullanılabilir belki
Fiyat: 3TL

5- Bu bluzu cok beğenerek almıştım ama genel giyim tarzıma pek uymadı. On kısmı saten gibi.

6- Daha gecen hafta aldım sezon sonu indiriminden. Ama aldıktan sonra pek hoşuma gitmedi. Hic giyilmedi. 37 numara
Fiyat: 25TL

7- Bu straplez bluzu kargo ucretini karşılamak koşuluyla isteyene hediye olarak gonderebilirim.

8- Gecen sene almıştım fakat bu tarz cok fazla bluzum olduğu icin giymedim. S/m bedene uygun olur.

9- Yves Rocher'ın meşhur kayısılı peelingi. Haziran ayında almıştım. Sanırım 6-7 defa kullandım. Ama benim cildimle pek barışmadı. %70i dolu. Cok rahat 20 defa peeling yapabilirsiniz az bir miktar yeterli oluyor zaten.
Fiyat: 6TL

10- Yves Rocher Pure System Tonik. Bu da haziran ayında aldığım urunlerden. Karma/yağlı ciltler icin uygun. Sivilce ve siyah nokta problemini minimuma indirgemeyi vaat eden urunlerden. Bi kac defa kullandım lakin tonik kullanma alışkanlığım olmadığı icin bıraktım. %90 dolu.
Fiyat: 10TL

11- Zara Black Amber parfum. 2-3 hafta once aldım. İlk aldığımda kokusu cok hoşuma gitse de bir sure sonra fazla beğenmediğime karar verdim. Maksimum 10 fıs kullanmışımdır. Zaten şişenin doluluğunu goruyorsunuz.
Fiyat: 25TL

Urun gonderiminde ekonomik olması acısında PTT kargoyu tercih ediyorum.