bu konuyu acmak icin cok duşundum ve karar verdim
hepimiz melekleri cok yaramazdır ama benimki gibimidir bilmiyorum bunu yazarken bile sinirden ağlıyorum
benim kızım cok huysuz ve bir okadar yaramaz geceleri dogduğu gunden beri hic uyumuyor gunduzleride aynı şekilde 24 saatte toplasan 5 yada 6 saat uyuyor onuda ya ayağımda sallayarak yada beşiğinde sallayarak ve cığlık cığlığa uyanıyor sanki etinden et koparır gibi ve inanın 1 saat susmuyor surekli ağlıyor dr.goturdum hicbirşeyinin olmadığını kızımın yapısından kaynaklandığını soyledi ama ben artık dayanamıyorum surekli ağlayan bir bebek ve bana hicbişey yaptırtmıyor yanındayken bile illa bana demas edicek elime bir iş alsam cığlık cığlığa bagırıyor kapıdan dışarıya cıkamıyorum lavaboya bile birlikte giriyoruz okadar yani ev işleri kızın bakımı derken inanaın kendime 1 dk.bile ayıramıyorum gezmeye goturduğum zaman cok cabuk sıkılıyor yaygarayı basıyor nasıl toparlanıp eve geliyorum siz duşunun artık ağladığı zaman umursamazsan kendi kendini vurmaya calışıyor oyuncaklarıyla oynamıyor
gecen hafta dr goturdum hasta diye bişey olmadığını cok cığırmaktan ses tellerinin zarar gorduğunu soyledi okadar yani
geceleri biz uyumuyoruz butun apartmanda sayemizde uyumuyor ve hergun bir komşun ayyy kızın hastamı ya gece cok ağlıyor diyorlar inanın millete derdimi anlatmaktan bıktım
ve cok cok yoruldum yuce mevlamın gucune gitmesin ama inanın dayanıcak gucum kalmadı
buarada da nerde zararlı şeyler var onları buluyor nasıl beceriyorsa artık
aranızda boyle bir cocukla karşı karşıya gelen varmı nasıl başettiniz bana yardımcı olurmusunuz
sizinde bebeğiniz cok huysuzmu
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- sizinde bebeğiniz cok huysuzmu