Bebek Beslenmesi arkadaslar bebegımı doğru beslıyormuyum?lutfen yardımcı olun
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi arkadaslar bebegımı doğru beslıyormuyum?lutfen yardımcı olun
-
01-10-2022, 14:16:02slm arkadaslar ayın 10da kızım 7aylık oluyor 1aydır ne anne sutu nede mama ıcmıyor bıberonu emmeyı bılıyor suyu ondan ıcıyor ama sutte koysam mamada koysam emmıyor emmek ıstemıyor sabah 8de 150ml suyla muhallebı yapıp devam sutu peynır yumurta sarısı kusburnu koyuyorum 1kase yedırıyorum 4.5 saat sonra saat corba corbalarını kemık suyundan yapıyorum genelde sebze corbası ve baklıyatlardan koyuyorum 4 saat sonra meyve puresıyle ev yogurdunu karıstırıyorum 4saat sonrada 150ml sutten muhallebı yedırıyorum ama nasıl yedırıyorum arkadaslar oyle zor yıyorkı zorlamasam hıc yemıycem ne olur bı akıl verın bebegım boyle ıyı beslenıyormudur 6ay anne sutu aldı 5.ayda ek gıda vermeye basladım bebegım 6kılo 800gr 2 kılo 800 dogum kılosu yardımlarınızı beklıyorum bebegım nasıl ıstahlı yemesını saglarım doktora soyluyorum ac olan cocuk emer dıyor denemedıgım sey kalmadı oyle caresızımkı aglıyorum artık cocuguma bagırıyorum psıkolojım bozuldu zorlamakta ıstemıyorum ama ozamnda 2 kasık alıyor verıdıgım kasıları gerı cıkarıyor kasıgı ısırıyor yemek ıstemıyor 4 saaten once verırsem hıcc yemıyorr yardımlarınızı beklıyorum