Gectiğimiz carşamba birden kızımın ateşi yukselmeye başladı akşam daha da arttı bizim mudahalemizle duşmeyince acile gittik gece muayene , testler derken doktor bebeğin boğaz enfeksiyonu geciriyor dedi.2 tane ağrı kesici ateş duşurucu şurup verdi donuşumlu olarak icir dedi antibiyotik başlamadı.Kan alırlarken cektiği eziyetin yuzunde cok halsiz ve sapsarıydı o gecenin sabahı beti benzi attı kuzumun ateş yoktu şukur..1. gun iyi 2. gun yine ateş 3. gecede kusma başladı. Emdiğini cıkardı ek besini direk kestim, hastalığın etkisiyle iştahsızdı istedği zaman emzirdim ve sık sık su verdm.Ardından ishal, ilk gun ishal azdı dun cok şiddetliydi netten surekli araştırma icerisindeyim direk rota virusune baktım ilac tedavisinden cok sıvı şeylerle bebeğin desteklenip emzirilmesi gerektiği yazıyor. Genel olarakta kızımın durumu iyi olunca dun goturmedik doktora ama az once yine kusmaya başladı eşimi bekliiyorum hemen acile goturcem kuzum cok kotu oldu suzuldu cok moralim bozuk o kadar dikkat ediyoruz nerden bulaştı bu virus belli deil o mu deil mi ama belirtiler rota virusu gibi gorunuyor (( Aranızda bu hastalığı yaşayan oldumu kızlar?