bebeğim emeklediği icin artık icinde durmuyor.diğer oyuncaklardan ona fırsat kalmadı acıkcası.gaz doneminde cok işe yaradı rahat gecirdik şukurler olsun o sayede.tek tek oyuncaklarını seviyor ama halıda tutmak imkansız.muzikli oyuncağı herşeyi sağlam ve calışır durumda.lekesi yok.muzikli oyuncak haric hepsi makinede yıkanıyor.fiyatı uygun 1-2 site vardı ama kart bilgilerimi guvenip veremedim ve taksit miktarı artınca vade farkı yaptıkları icin 184 e almıştım e-bebekten.guzel bir fiyata 1-2 ay icinde satabilirim.acelesi yok satışımın 2-3 ay icinde bile olabilir.ilk aldığımız oyuncak buydu ozenli kullandık.urun paketi herşeyi duruyor.taksitleri bile bitmedi hala.

her ayrıntısı guzel tasarlanmış almadan once cok araştırdım 2 marka arasında kalıp bunu tercih ettim.sıkılmasının imkanı yok.aslında 2. el almak icin ilan verdim ama kendi de 2. el alan bir arkadaş cevap verdi başka bir sitede de bir bayan parcası kırık ve 1 oyuncağı eksik urunu satıyordu.temiz bir 2. el bulamadığım icin mecbur 2. el aldım.herşeyi yıkandığı icin 2. el almaya karar vermiştim.teklif veren arkadaşlar lutfen makul şeyler yazarsa sevinirim.urune başka oyuncaklar da takabilirsiniz.ben cok uygun fiyata cok ilgisini cekecek basit şeyler taktım daha da sevmişti mesela.

en cok ilgi cekenler aynası-sesli ordeği-cıngıraklı aslan ve cıngıraklı zurafa ve hışırdayan guneş ve diğer hışırtılı kısım.muziği mozartın bir senfonisi sakinleştiriyordu ağladığında.hamileyken de klasik muzik dinletmiştim.muzikli oyuncağında da hayvan sesi gibi sesler var keyifli baya.

internetten bir video ekliyorum daha detaylı isteyenlere resim de gonderebilirim.

Mario 5 months : Tiny Love Gymini® Kick & Play - YouTube

Tiny Love Gymini Kick & Play 1 month old baby