Ben de kendi hikayemi paylaşmak istedim sizlerle oncesi ve sonrasıyla...
Hamile kaldığımı oğrendikten 1 hafta sonra başladı herşey.Dayanılmaz derecede mide bulantısı baş donmeleri halsizlik derken kolda serum yata kalka birbaşıma 3 ay gecirdim.4.aya girdiğimde biraz rahatlamıştım ama olmadı bu defa da evim sobalı olduğu icin eşimle birlikte sobadan zehirlendik.Ustelik sobalı odada olmadığımız halde.Neyse Rabbimin izniyle bunun da ustesinden geldim.Bebeğim icin guclu olmam gerektiğini biliyordum.5. ve6. ayım cok guzel gecti bebeğim icimde haraket ettikce canıma can katıyordu.Ama 7.aya yeni girmiştim ki bir akşam dayanılmaz bir sancıyla bulunduğum ilin kadın doğum hastanesine gittik.Erken doğum yapacağım duşuncesiyle hem ağlıyor hem de ağrılara dayanmaya calışıyordum.Doktor muayenesinin ardından gaz sancısı cektiğimi soyleyip bir serum takıp gonderdi bizi.eve gittim ağrım gecmeyince sabah kendi doktoruma gittim.Ve orda oğrendim ki bobrek enfeksiyonu geciriyordum ustelik bobrek buyumesi vardı.Hastaneye yattım 1 hafta yatarak antibiyotik tedavisi gordum.Derken bunu da atlattık.annem ve kayınvalidem doğum yaklaştığı icin yanıma gelmişlerdi.Bu arada eşim acıkoğretim sınavlarına girecekti ve 5 dersi birden vermesi gerekiyordu kısa donem askerlik yapabilmek icin.muayene gunum gelmişti doktoruma gittim.catı muayenemde 3 cm acılma olduğunu soyledi doktorum herşey normaldi.Eve gittim nişan geldi 2 gun sonra da suyum geldi ama sancım yoktu.Hastaneye giderken bir gun daha dayan bebeğim diyordum cunku eşim pazar gunu sınava girecekti.Bebeğim beni dinlemedi ve cumartesi gunu gece12 gibi sancılarım başladı ,sabaha karşı 03:15 te meleğim kucağımdaydı.Sancı cekerken cok dua ettim bebeğimin sağlıklı olması dileyen herkesin bu duyguyu tatması ve tabiki babamızın sınavının başarılı gecmesi icin.Ve bebeğimi yanıma getirmişlerdi ağlıyordu minik kuzum ebeler birşeyler yiyip bebeğimi emzirmemi soylediler ama o kadar heyaecanlıydım ki bebeğimi alıp hemen emzirmeye başladım.sonra bebeğim hapşırmaya başladı cantamdan kalın bir battaniye almak icin zorla yatağımdan indim.Aslında yardım istedim ama başka bir doğumda oldukları icin ebeler beni duymadı.Bebeğimin uzerini ortup onu optuğumu hatırlıyorum bayılmışım nekadar zaman gecti hatırlamıyorum.Sesler duymaya başladım "yazık kanaması var herhalde diye" sonra kendime geldim.Normal doğum yaptığım ve yorulduğum icin tansiyonum duşmuştu hemen birşeyler yedim ve kendime geldim.Sonra kapıdan bebeğim kucağımda biraz zorlanarakta olsa yuruyerek cıktım annemler ağlıyordu hemen bebeğimi kucağımdan aldılar.Eşim koşarak geldi sarıldı bana sonrada bebeğime.hic unutmuyorum ilk sancı cekmeye başladığımda annem hakkın odenmezmiş dediğimi.Evet yaşadığım onca sıkıntı sonunda kolay bir doğum olmuştu dua ettim Rabbim şukurler olsun diye.Unutmadan cok uzattım biliyorum ama, doğum da edilen dualar kabul oluyormuş gercekten .Eşim mezun oldu ve aralıkta asker olacak kısa donem.Şimdi ise minik bebeğimi uyuttuğum ninnimi soyleyerek hikayemi bitirmek istiyorum.
Bir gun dunyaya bir melek inmiş o meleğin adına GOKTUĞ denmiş
Nar tanesiymiş nur tanesiymiş,annesiyle babasının BİRTANESİYMİŞ.kaydirigubbakcemile3