Koton marka xs-s uyumlu mont rengi aslında daha sıcak bir renk pudra krem gibi 55 tl
Batik marka 36-38 beden sıfır ayarında 150 tl
Orjinal Guess marka kucuk yandan takma şeker pembe canta
Hic kullanılmamış zincir kolye plastik olanlardan değil. 15 TL
Koton ole 34 beden kolları tul detaylı bluz 10 tl
Puantiyeli tiril tiril etek 40 beden yazıyor ama kalıbı daha dar olabilir olcu isteyiniz 15 TL
Bu da Romanson erkek kol saati. Kasa altın kaplama, kordon deri. Sadece bir kez kullanıldı. Makul tekliflere acığım.
Romanson altın kaplama saat garanti belgesi mevcut. Modish modeli, fiyatına internetten bakın makul tekliflere acığım..
36-37 numara uyumlu ev ayakkabısı hic kullanılmadı 20 TL
S beden uyumlu tunik elbise bir yaz tatilde bir kere giydim 7,5 TL
Deichmann postacı canta uzerinde cicek motifi var.
Arka kısımda 1-2 yerde renk koyulaşması var
Etiketi uzerinde yurtdışı urunu S-XS uyumlu kot pantolon 5 TL
Hic giyilmedi ceyizime zoraki alınmıştı gercek deri 37 numara ama 36 icin de uyumlu 15 TL
Flo'dan almıştım 35-36 uyumlu kullandım bazı deformeleri var 10 TL
Flo'dan almıştım 36 numara kalıbı geniş ve rahat 15 TL
Mango Dore renk ayakkabı hic kullanmadım 35-36 uyumlu şıkır şıkır bir ayakkabı 20 TL
Gercek deri taba rengine yakın sarı kotlarla guzel duruyor. Osmanbey'den butikten alındı bunu biraz giydim ufak tefek deformeleri var 10 TL 35-36 uyumlu
Gercek deri sadece iki kez giyildi siyah mat rengi var 36 ama 35'e de olabilir 20 TL
Mango mini kol cantası aldigimdan beri dolapda duruyor hic kullanılmadı 10 TL
Bluelight twister 5 TL kullanılmadı
Bol bol seyahat edenler icin mini seyahat utusu.. Ust kısmındaki tutma yeri acılıyor icine olceğiyle su koyup fişe takıyorsun miss gibi utu. Kutusuyla bile pek yer kaplamıyor.. Bir kere seyahate goturdum kullanmadan gezdirip getirdim.. 10 TL
Diadermine lift+BB mousse Nude
Kopuk krem seklinde BB krem sadece 1 kere denendi 7,5 TL
Birkac ay once Migrostan aldım taze yani bayat değil
Penti tayt kendinden desenli tarz bir parca S beden 15 TL
Yurtdışı urunu M beden korse etiketi uzerinde hic kullanılmadı.
Kaymayı onleyen bel desteği var.
Karın kısmını ayarlaya biliyorsunuz.. Vucudu iyi kavrar popo, bel,gobek kısmını 1 beden inceltir..
İlk ikisi YKM den alındı diğerleri bijuteriden 2,5 TL adet
2,5 TL adet
Eskitme kupeler 2,5 TL adet