Merhaba arkadaşlar, benim bir laptobum var ve mukemmel derecede kotu olduğu icin cok sıkıntı cekiyorum. Discord'dan konuşurken falan işlemci %100 falan oluyor. İğrenc derecede bir kasma oluyor. Sanıyorum ki işlemcimin gercekten cok kotu olması. Şimdi W7 Home Premium var bende ve gercekten cok kotu bir şekilde kasıyor. Discord'dan konuşurken Google Chrome veya Opera gibi tarayıcıları acmak eziyet. Video izlerken surekli donuyor ve ses surekli olarak takıla takıla gidiyor. Bunun sebebinin işlemcim olduğu yonunde duşunuyorum.
PC ozellikleri;
AMD A4-4300M APU işlemcim var (2 cekirdek lanet olsunki)
8 GB RAM'im var ama GHz değerlerini bilmiyorum.
Ekran kartı olarak, AMD Radeon HD 7420G var ve 2. ekran kartım ise AMD Radeon HD 4600M Series (normalde 4670M ama onu guncelleyip 4670 yaptığım zaman programı falan calışmıyor, ayarlama falan yapamıyorum)
500GB Harddiskim var.
Şimdi sizlere sorum şu, Windows 8.1 surumlerinden hangisini yuklersem en iyi şekilde, olabilecek en az şekilde bilgisayar yuk bindirmiş olurum? Sizin başka bir surum oneriniz varsa ona da bakabilirim. Bir arkadaşım bana W8.1 yuklememi onerdi ama surum olarak cok kararsızım. Lutfen bana yardım edin işlemcim gercekten copten ote bir şey cok kotu durumdayım ya.
AMD A4-4300M Windows 8.1 hangi surumunu yuklemeliyim?
Windows 80 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Donanım Forumları
- işletim Sistemleri
- Windows 8
- AMD A4-4300M Windows 8.1 hangi surumunu yuklemeliyim?