Davranış Bozuklukları kızım uyumuyor ama neden
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Davranış Bozuklukları kızım uyumuyor ama neden
-
01-10-2022, 12:53:43neden olduğunu anlayamıyorum , bugunlerde diş cıkaracak gibi , tamam , ama baştan beri boyle , 10 aylık , uyumamak icin her turlu numarayı yapıyor , mızmızlanıyor , tamam diyoruz uyuyacak , uyutmaya teşebbus ediyoruz ,feryat figan , uyku duzenimiz , herşeyimiz altust oldu , yatarak emziriyorum , ikimiz icin de rahat oluyor , ama buyuk hata , uyuyakalıyoruz , o da yanımızda , beşiğine koyar koymaz uyanıyor , kızıyor , yatağa alıyorum tekrar emsin uyusun diye , emmiyor bile , yatağa alır almaz uyuyor ,alıştı yatağa , cok kotu . uykuya gecmek neden bu kadar zor olabilir ki, doktoru sorun yok diyor , tmm yok , gulup oynarken iyiyiz , uyutmaya calışınca herşey bitiyor , gozleri kıpkırmızı oluyor , ovuşturuyor , uyku akıyor gozlerinden ama yok , dalana kadar ciyak ciyak. caylar varmış istemedim kullanmak , hele o rezene cayı , rakı gibi , iğrenc kokuyor , papatya falan dediler ama istemiyorum ,istiyorum ki kendi kendine uyusun , gece 12 den , 1 den once uymuyor ya , sabah 10 bucuk gibi uyanıyor , gece kc kere uyanyoruz allah bilir , ben ortalıkta hortlak gibi dolaşan bir tip , bekliyorum , duzene girecek diye , girecek değil mi?