Mersin ’in Silifke ilcesine bağlı İncekum Sahili'nde 26 Eylul ’de erkek arkadaşı Hasan Sevincer ve Mustafa Goker ile sahilde vakit geciren Rahime Edis (23), kıskanclık nedeniyle cıkan tartışmada Sevincer tarafından olduresiye dovuldu. Sevincer, Edis'e aractaki krikoyla vurup yumrukladıktan sonra yanında getirdiği bıcakla zarar verdi. DHA ’nın haberine gore; Hasan Sevincer, arkadaşı Mustafa Goker ile Rahime Edis'i araca bindirerek evine getirdi. Kızını kanlar icinde goren Rahime Edis'in annesi, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Edis, sağlık gorevlilerince ambulansla Erdemli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hasan Sevincer ve Mustafa Goker, gozaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şupheli, cıkarıldığı nobetci hakimlikce tutuklandı. Rehime Edis, 5 gun suren yoğun bakım tedavisinin ardından hayati tehlikeyi atlattı. Mersin ’de kıskanclık nedeniyle dovulen kadın yoğun bakımdan cıktı
Bilinci yerine gelen Edis, yaşadıklarına ilişkin şu ifadeleri kullandı: “İncekum ’dan arabayla aldılar beni. Dove dove mezarlığa goturdu. Orada kacmaya calıştım ancak başaramadım. Kafama taşla vurdu.”
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.