Bebek Beslenmesi 4 aylık bebeğim yemiyo lutfen yardım
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi 4 aylık bebeğim yemiyo lutfen yardım
-
01-10-2022, 12:39:43slm kızlar 4 aylık bi oğlum var,3 ay emzirdim daha doğrusu emzirme savaşı verdim baştan beri isteksizdi ve yaklaşık 1 aydır hic ağzına almıyo.Duzenli sağmadığım icin de sutum kesildi şimdi hic yok.Mamaya başladık ama cok az yiyor ne yaptıysam olmadı..Resmen kavga ediyo biberonla..kac ceşit mama denedik yokk yine aynı..Doktorumuz 5 oğun gunde yedireceksin diyo 4 saat arayla..4 saatte bazen 3.5 saatte 100 cc veriyorum ama coğnlukla 70 veya 80 icip gerisini bırakıyo.Bazen de 120 cc bitirdiği de oluyo.İki aydır kilo alımı bi hayli azaldı ilk iki ay 1.200 alırken 3 ayın sonunda sadece 600 g ve 4 ayda 400 g aldı cok uzuluyorum.Doktor kilo alımı az dedi ama yemiyo deyince hicbir doktor bi cozum sunmadı ne yazıkki.Benim durumumda anneler var mı ve varsa siz neler yapıyosunuz nasıl yediriyosunuz,bu aydaki bebekler nekadar yemeli?Gunde bazen 650 cc yediği de oluyo 300 de artık ne yapcağımı şaşırıdım duzelir dio herkes ama 2 aydır hep aynı.Artık psikolojim bozuldu hep ağlıyorum yemediği zamanlarda lutfen bi akıl verin...