30 temmuz 2010 da doğdu bebeğim...
hamileydim iyice ağırlaşmıştım ama taşınma aşamasındaydık evim rutubetli soğuk kiracıydım ve acilen bebiş doğmadan ayrı eve cıkmam qerekiyodu .. son zamanda yeni bi ev bulduk ve apar topar eşyalar toplandı annemler qeldi yardıam yei ev temizlendi vs. acaip yorulduğum tek yaptığım ayakta dolanmaktı ve aşırı yoruldum yardımcı olmaya calıştım ve evde doğalqaz vs. acılmadığı icin taşınmayı bi hafta erteledik annemler qitii ve bn o bi kac qun icinde sancı cekmeye başladım ağustos sonu hattaa eylulde beklediğimiz bebeğimiz bi qece aniden qeliceemm diye tuturdu sanki..
qece yatağıma yattıım zaten sıcakkk uyuyamıyorum eşim uyuyo deli oluyorum onu parcalayasım var ben neden uyuyamıyrum diye ve birden duşunmeye başladım ya bebeğim qelirse daha cantam bile hazır değil ev ayakta allahım naparım ben o zaman diee ve zorla uyumuşum duşunurken ve qece saat 3 qibiydi uyandım tuvalete kalkıcam birden bi ıslaklık hissetim tuvalete qittm ne qorim kanamam var oturdum tuvalete berbat bi durumdu bi dahada kalkamadım nasıl kanıyoo anlatamam eşime seslendimm korkttıuum ağladım ağlıcam telfn istedim hemen annemi aradım anne kananmam var die hemen hastaneye qidin dedii ağlaya ağlaya hazırlandım evt dedimm bebeğime bişi olduuu neden kanasın durduk yerde arabada qiderken bebişmin tekmelemelerini hissetimm evett dedim o iyii oynuyoo...
neyse hastaneye qittik muayene oldum yatış dediler kanama durursa sabah cıkarsınn odaya aldılar bi daha eşimi qoremedim muayeneler cok acılıydı canım cok yandı kanamam olduğu icin ve bide sancımda coğalmaya başlamıştı ama aşırı değildi...butun qece yattım ilk qittiğimd bilqlerim alındı adım vs . fakat cvp veremeden bulunduğum yere kustumm berbat bi durumdu bi yandan hemşire damaryolu acmaya calışıyodu kendimi cok kotu hissettim...yatışım ve sabah olmuş saatten haberim yok dktrlar qeldi muayene edildim tekrar yattım hala kanamma vaarr ve felakett durumdayımm bana bi kağıt qetirdiler imzala sezeryan oluyosunn o an şoka qirddim ben nasıl sezeryan olurum diyee hep en buyuk dileğimdi normal doğum yapmak ama dr . kanamn cok ve durmuyo bebeğe zarar qelebilir dedi mecbur imzaladım saatt 10 yada10bckqibiameliyata aldıkar uyandığımda her yanım berbatt ağrıyodu inliyor vede ağlıyodum eşim canım eşim başımda ağlama bi tanem bittii bak herkes burda diyoduu kimseyi qormedi qozum eşimi bilee annee diye inliyodum annem qirdi icerii kucağında oğlumm oyle quzell bembeyaz bi bebekk ağlıyorum inliyorumm anne bu benimmi dediimm baktım qormeye calıştım ama hareket etmek ne mumkun allah kimseyi sezeryana mecbur etmesinn o ne buyuk acıydı allahım oleee uzuuunn bi sure inledimm ilk telefon konuşmm halamlaydı tam kendimdeyim dedim halamla konuşurken ağlamaya başladım konuşamadım..sonra anneme aşkım nerde onu qormek istiyorum dedim o qun cumaydı 11 15 te cıktım ameliyattan ve onlar cuma namazına qitmişler qoremedim .. annem anlatı aşkın iyi seni ameliyata alırlarken qorememiş ben onu qoremedim o bana kırıldı die cok ağladı dedi yine başladım ağlamaya anne aşkıma soyle ben ona kırılmdım onu cok seviyorum ben qormek yasak sanıyodum kızmdım hic dedim..sonra aşkım qeldi iyice kendimde sayılırdım babam qeldi ve qormek bile istemediğim kaynanam ve kayınpederimm babamm canım babam alnımdan opmuş beni bunu bana sonradan soylediler ben hatırlayamadım cok seviyorum aileimii babamın annemin aşkımın hepsinin qozleri quluodu sanki ilk bebekk ilkk torun cok quzel bi dyquydu belki cok acı cektim doğumu yapana kadar kanamanın neden olduğunu araştırdıkları icin canım cok yandı ama hepsine değdiii bn ve oğlum sağlıklı bi doğum yaptık şimdi ikimizde cok iyiyizz ve cokkk mutluyuz rabbime şukurlerr olsun bana harika bi evlatt verdii onu benden hic ayırmasınn inşallaahh...
bebem şimdi 5 i doldurdu ayın 30 unda ve 6. ayın icinde olee tatlıııı oylee quzelkiii anlıyorum kiiiii annelik qibisi yook
yavrumu cok seviyorum rabbimm bu mutluluğu herkeze tattırsın inşallaahh

hee bu aradaa taşınıyoruzz demiştim ya ben hastaneydimm doğum cuma oldu ve pazar hstneden cıkıcaktım evimi ailem pazar qunu taşıdı ve ben hastaneden bana yakın oturan ablama qittim ve bi hafta orda kaldım evim de doğalqz su elektrik bi haftayı buldu acılması ... zaten eve cıktım iki qun sonra bebeğimi yine hastaneye yatırdık 5 qun yeni doğan yoğun bakımda sarılıktan yattıı ve ben onu sadece 3 saatte bir emzirmye qittiğimde qoruyodum cok acıydı ama durumu daha kotu olan ne bebkler vardı ben 5 qunde cıktım rabbim onlarada yardım etsin ( AMİN )

canımm ailemm iyiki vaarr onlar olmasaydı işimiz qercekten cok zorduu kaynana ve kayınpederden hic destek yoktuu bizi bırakıp diğer oğullarının nişanlısına qittiler cmrtesi qidip pzar dondulerr ilk torunlarıydı bu ama tepkileri ole değildi ev taşıyama bile yardım etmedilerr baaneleri hazırdıı ailemle kavqalılarmış bahaneye bakınnnn iyi bi kacış sebebi oldu onlaraa...
neyseee cok uzattıımm anlatmak iyi qeldii iyiki varsınız