38+1 de kontrol amaclı hastaneye gittik .karnım sertleşmişti ve ağrılarım başlamıştı.Kordon dolanması nedeniyle zaten hep tedirgindik.Doktorum oğlumuzun bir gun daha bekleyemiyecegini acil sezeryana alınmam gerektiğini soledi.Ben birgun daha istedim ertesi gun icin anlaştık ve evin yolunu tuttuk.Heyecan doruktaydı.Son hazırlıklar yapıldı sabaha kadar uyuyamadım.
cumartesi gunu saat 10:00 da yatışımı verdi doktorum ...nst yapıldı;lavman yapıldı;sonda takıldı.bekleyiş başladı Annem,kayınvalidem,eltim ,ananem,eltim,dayım herkez heyecanla eymen cağanı bekliyordu.Sedye geldi yatırdılar ve 13:00 da amelıyathaneyolu tutuldu.Benle beraber eşim ameliyathane kapısına kadar geldi.Ayrılık vakti gelince benim gozlerimden yaşlar suzulmeye başladı,eşim elimi bıraktı onun yuzunun şeklide gozumğn onunden gitmez.
Ve buz giibi ameliyathane ye getirildim...icerde rahat 7-8 kişi vardı.Sonra tansıyon aletleri ve kalp olcumleri yapılmaya başlandı...net olarak karar vermemiştim ameliyat şekline anestesici geldi ve ona gore spinal olmamın daha ıyı olacagını soledi..Cunku 9 ay taşıdığın bebeği ılk olarak sen gorup sesini sen duymak istemezmisin dedi. Soledikleri mantıklı geldi ve spinal sezeryan olamaya karar verdim..belimden iğne yapıldı..yeşil ortu onume ortuldu.doktorum geldi..şole etrafıma baktım giren cıkan belli değildi belimin uyustugunu hissettim ve kesme islemi başladı ...aradan uzun zaman gecmedi bir ağlama sesi EYMEN CAĞANIM dunyaya ilk sesini verdi.. .hemşire hemen temizledi kilo olcumu falan yaptı ...3 kilo 47 cm oğluşum giydirdiler sonra goturmuşler aşağıya beni diktiler sonra biraz beklettiler ...ve ameliyathaneden cıkarttılar kapının onunde eşim bekliyordu ..gozleri dolu dolu odama gittim yataga yatırdılar oglumu kucagıma vedıler...allahım okadar guzel bir duygu ki ..emzirdim... okadar masum muhtac ki bana ...
Omrumun en guzel gunu en guzel dakikalarıydı

Allah'ıma binlerce kez şukrolsun...iyiki var iyiki benim oğlum ...iyiki yanımda... şuan ondan başka kimse gozumde değil..hayatım ona endeksli....cok seviyorum oğlumu..
Şukurlerolsun şuan 9 aylık