1 sene once windows 8 yuklu dell inspiron 15 3521 aldım. Zaman icinde windows mağazasında win 8.1 guncellemesi surekli karşıma cıkıyordu ben de yukleyip yuklememe noktasında kararsız kalmıştım.1-2 ay once windows 8.1 guncellemesini yukledim.Bir muddet sonra bluetooth'un calışmadığını gordum. Forum sayfalarında aynı sıkıntıyı yaşayan kişilere surucu guncelleştirmesi yapmasını tavsiye ediyorlardı. Ben de Dell'in destek sayfasında win 8.1 icin suruculeri buldum. bluetooth surucusu yuklerken tum suruculeri yukleyeyim dedim. Oradaki chipset kısmındaki hm77 surucusu dikkatimi cekti. Benim bilgisayarda hm76 chipset var.Yani bilgisayarın chipseti ile sitedeki chipset surucusu farklı.Yuklenirse anakarta zararı olur mu bilmiyorum.Bunun dışında Amd ekran kartı surucusunden 2 tane indirme dosyası var.Bunlardan hangisinin yuklenmesi gerektiğini bilmiyorum.Durum boyle olunca bluetooth surucusunu de yuklemekte kararsız kaldım.Dell tum suruculerin yuklenmesini tavsiye ediyor (recommended).
Suruculerin bağlantısı:
Drivers & Downloads | Dell Turkey
Siz ne tavsiye ediyorsunuz.Yardımı dokunanlara şimdiden Teşekkurler. Bir şeyi eklemekte fayda goruyorum. Dell Turkiye destek hattını aradım ingilizce konuşan biri cıktı. Faydası olmadı maalesef
MY DELL (BİLGİSAYARDAKİ PROGRAMI): Sistemde hm76 olduğu goruluyor. Ayrıca sistemdeki bios surumune de bakarmısınız. Sitedeki bios surucusu ile aynıymış gibi geldi.
DELL.COM GORUNTUSU
AMD EKRAN KARTI İCİN 2 SURUCUDEN HANGİSİ YOKSA İKİSİ DE Mİ YUKLENMELİ