selamlar,
kızım 18 aylık. ben calışıyorum. babaannesi bakıyor. gecen sene nisan ayında geldi bize. o zamandan beri bizde kayınvalidem. eşim askere gitti yanımızda o kaldı. ağustos ayında da işe başladım.
9 aydır bizimle kayınvalidem. Aile ici sorunları olduğu icin yakında gidecek gibi gorunuyor. ama gonlu bakıcı bulmaya razı değil. 'ben yanımda corum'a gotureyim 1-2 ay yanımda kalsın. sonra birlikte doneriz' diyor ama ben istemiyorum bunu.(bu arada biz denizli'de yaşıyoruz onlar corum'da ) cunku hem cok kucuk hemde amcamın bir kızı var 6 yaşında. cok şımarık, soz dinlemez, fevri bir cocuk. annesi hic ilgilenmez onunla.
şimdi kızımı gonderirsem ki mumkun değil, ona fenalık yapar diye duşunuyorum.cok kıskanc bir cocuk.
işi bırakmakda istemiyorum. evimin 3 kat altında ofisim. izin meselesi maaş konusunda da yok sıkıntım.hem calışıp kızıma iyi bir gelecek hazırlamak istiyorum .
ama bakıcı tutma konusunda endişeliyim. icim hic rahat değil. ya kızıma kotu davranırsa diye duşunmekten geceleri rahat uyuyamaz oldum.
sizce boşuna mı kuruntu yapıyorum ? yoksa işi bırakmalı mıyım? Bakıcı tutan arkadaşlar, nasıl alışabildiniz, icinizi nasıl rahatlattınız?
Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası ne yapmalıyım?
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası ne yapmalıyım?