butun kontrollerim duzgun bi şekilde devam ediyodu dr herşeyimin gayet guzel ve yolunda olduğunu soluyordu hep şekerim iyi cıktı tansiyon yoktu bebeğimin 3lu 4lu testleri hepsini yaptırmıştım 2009un haziran ayında kayınvaldeme gezmeye gittim 12saatlik bi yoldu dr sağolsun hic bişe olmicanı soledi bende ona inanarak cıktım yola orda pek yorulmadım ama ne olduysa 27.haftaya girdiğim gun ist evime gelcem gun benim kanamam kasılmalarım belimin ağrısı başladı bu arada hamileliğim boyunca cok kilo aldım heryerim şişti 45no terlik giymeye başlamıştım artık ogun ağrılarım şiddetlendi bişeylerin yolunda gitmediğini anlamıştım kendi annemde yanımda idi allahtanki acele hastaneye kaldırıldım doktorun muayene etmesi ile acı gercek ortaya cıktı doğum başlamıştı ne kadar karnımda kalması bebeğimin onlar icinde cok onemli idi 3gun zorla tutabildiler karnımda kızımı işte o buyuk gun 29 temmuzda carşamba gunu oğlen saat 11 e 20 kala doğuma alındım o anki o ilk duyduğumdaki halimi anlatamam sizlere benim durumumda olan mutlaka anlar beni dunya başıma yıkıldı ağlamaktan bittim inanmıyacaksınız turk filimlerinde aniden sac beyazlamasına gulerdim başıma gelince doğruluğuna inandım saclarıma aklar duştu ne zormuş erken olamaz olur bebeğim diye dunyalar başıma yıkılıp duruyodu sonucta aceleci kızım doğdu normal doğum yaptım acılmayı engelleyemedi doktorlar okadar ilac serumla bile kızımı bana gostermeden acil olarak yoğun bakıma goturduler ben bitmiş bi halde idim tabiki kızımı ilk 10gun gostermediler hayati konumu hakkında bile net asla bişe demediler heran herşey olabilir dediler erken olunca sutumde olmadı can sıkıntısı tabi eşimin desteksizliği onun ustume gelmesi beni uzmesi olan sutumude goturdu herşeyi yapmama rağmen 2,bucuk ay sut verebildim bebeğime sonra malum mama şimdi 17 aylık dunya tatlısı bi kızım var rabbim bize bağışladı onu dualarımızla adaklarımızla cok testlerden gectin haftada bi hastane yollarını arşınlamaktan yorulmuştum cocuğuma bi tek ben baktım kendi annemde cok kalamadı ne yazıkki yanımda ben tek başıma buyuttum bebeğimi cok zorluk cektim şuan bitmiş bi haldeyim duzelemedim ne bedenen ne ruhen şimdi kızımı cok ama cok seviyorum bu dunyadaki herşeyden herkesten cok allah yardımcımız olsun kader dostlarım hepimizin allaha emanet olun hepiniz