24u sabhı uyandım icimden bi ses bugun doğurcağım diyordu walizi falan salonun ortasına hazır ettim.. o şekilde cıktım hastaneye bir yakınımız arabayla goturdu beni doğumhaneye cıktım ebe muayene etti we 3cm olmuş dedi suyumda hafiften geliyodu birden ter bastıdelikafadulden işte dedim 24u we ben bugun doğuruyorum hemde normalll:teytey: doktorumu aradı ebe durumu soyledi doktorumda doğuma hazırlayın dedi ebe telefonu kapatıp o sihirli cumleyi soyledi 'seni yatırıyoruz'suprizzzzz hmen eşimi aradım ellerim titremekten telefonu tutamıyordum bile eşimde heycanlandı sakin ol seni cok seviyorum hemen geliyorum dedi we yarım saat gecmedi geldi annem geldi o sırada bana onluğu giydirmişlerdi lavmanım yapıldı ve suni sancı takıldıeyvahedigeldismilealkisalkisalkis bnde hala korku yoktu sadece heyecan doruktaydı telefon elimde kkdaki kızlara haber werdim tek tekopuyorumnanaktan annem yanımdaydı eşim dışarı cıktı sigara icmesi gerekiomuş ( oysaki biz bırakalı cok olmuştu sigarayı) odaaşırı heycan yapmıştı sesi titiryodusırnaşık şey annem soruyodu sancı warmı ben hayır diyodum wardı ama cok hafifti onemsemiyordum.. ebeye ben bağırmadan doğuran tek kişi olup tarihe gecicem diyordumguclubacismile sonra eşim geldi yine ebelere dedim kimseyi almayın eşimden başka ağrılar artmıştı annemin beni oyle gormesini istemiyordum:cok uzgunum: hastaneye zaten duyan gelmiş eşim yayın yapmış herkese:mymeka: saat 12idi sancı werilmeye başladığında saat başı catala alınıyordum acılmaya bakılıyordu:dilcikar: 2. saat sonunda acılmam 1cm ilerlemiş 4 olmuştu cok yawaş ilerliyordu.. ben bağırmaya başlamıştım bile, ebeler bağırma bağırdıkca farkında olmadan ıkınıyorsun bebeğin kafası şişer diyolardı.. nefes aaaal weeeer kocam başımda elimi tutmuş benimle nefes alıp weriyodu, artık ağrıları dindrmek icin şarkılar soyluyordum bir gece ansızın gelebilirim... icime işlerken farkına warmamışım sana bittiğimden kendime kalmamışım lalalaylaylaaaayynaniknanik saat 3 oldu 5cme ulaştık we asıl dayanılmaz ağrılar şimdi başlıyordu canımdan can gidiyordu sankii. o anda bir daha doğuma towbeler ettim hatta bu işkence bitince topicteki tum arkadaşlarıma sakın normal doğum yapmayın diye soyleyecektim, gidin sezaryen olun kurtulun cok kotu diyecektim... suni sancının dozunu hızlandırdılar pıt pıt serum cok hızlı damlıyordu saat 4e yaklaşmış ebeler 6da paydos ediyolar ama ben doğurmadan gidemezler tabi sanırım bu sebeple serumu hızlandırdılar

aşkların en guzeli en tatlısı hayatımın cingozu tapıyorum sana, rabbim seni korusun, ayağına taş dokunmasın omrun boyunca:Saruboceq:
24,02,2010 18,15