hamile kaldığımı bir test cubuğuyla oğrendiğim andan itibaren 8 dr gezdik bal kızımla butun doktorlar bir acayipti, kimi bunamış, kimi kendini beğenmiş, kimi 2 kelime fazla etse ağzı eskiyecek modunda, kimi 'sen boşuna normal doğum die heweslenme ben seni keseceğiiiim' izlenimi wermekte.. kısacası aradığımı bulmam zaman aldı.. şunuda soyliyeyim cooook rahat bir hamilelik gecirdim toplasan 2,3 kere midem bulandı ancakkucuk prensesimi 20. haftaya kadar erkek sandık 2 doktorda erkeğe benziyor, erkek gibi cumleleriyle yanılttı bizi.. 36.haftaya geldiğimizde doktorum cantayı artık hazır etmem gerektiğini soyledi şubat 15den sonra her an gelebilirdi eşim tabi herkese yaymaya başladı bugun yarın gelio falan filan artık calan tum telefonlar daha doğurmadınmı diye canımı sıkmak icin calıyorduklava: artık bende doğurmak istiyordum normal doğum yapacaktım we hiiic korkmuyordumguclubacismile aşırı bir merak wardı icimde nasıl cıkacak, sancılar nasıl bir şey, bebeğim kime benziyorzemuszemus 1cm acılmıştım ama bu birşey ifade etmiyordu 3hafta 1cm acıklıkla gezdim sancılar nstde duzenli cıkıyorduben hissetmiyorum tabi.. arkadaşlarımın hepsine hep normal doğuracağımı, 24unde doğuracağımı (eşim 24 ağusts doğumlu olduundan) we babasına benzemesini istediğimi soylerdim... 23unde tekrar kontrole gittim sancılar 100leri wuruyor ben yine bişey hissetmiyorumbebek aşağıda.. doktorum bu gece sancılanabileceğimi eğer sabaha cıkarsamda beni gormek istediğini soyledi geceyi hic bir ağrı sancı olmadan gecirdim

24u sabhı uyandım icimden bi ses bugun doğurcağım diyordu walizi falan salonun ortasına hazır ettim.. o şekilde cıktım hastaneye bir yakınımız arabayla goturdu beni doğumhaneye cıktım ebe muayene etti we 3cm olmuş dedi suyumda hafiften geliyodu birden ter bastıdelikafadulden işte dedim 24u we ben bugun doğuruyorum hemde normalll:teytey: doktorumu aradı ebe durumu soyledi doktorumda doğuma hazırlayın dedi ebe telefonu kapatıp o sihirli cumleyi soyledi 'seni yatırıyoruz'suprizzzzz hmen eşimi aradım ellerim titremekten telefonu tutamıyordum bile eşimde heycanlandı sakin ol seni cok seviyorum hemen geliyorum dedi we yarım saat gecmedi geldi annem geldi o sırada bana onluğu giydirmişlerdi lavmanım yapıldı ve suni sancı takıldıeyvahedigeldismilealkisalkisalkis bnde hala korku yoktu sadece heyecan doruktaydı telefon elimde kkdaki kızlara haber werdim tek tekopuyorumnanaktan annem yanımdaydı eşim dışarı cıktı sigara icmesi gerekiomuş ( oysaki biz bırakalı cok olmuştu sigarayı) odaaşırı heycan yapmıştı sesi titiryodusırnaşık şey annem soruyodu sancı warmı ben hayır diyodum wardı ama cok hafifti onemsemiyordum.. ebeye ben bağırmadan doğuran tek kişi olup tarihe gecicem diyordumguclubacismile sonra eşim geldi yine ebelere dedim kimseyi almayın eşimden başka ağrılar artmıştı annemin beni oyle gormesini istemiyordum:cok uzgunum: hastaneye zaten duyan gelmiş eşim yayın yapmış herkese:mymeka: saat 12idi sancı werilmeye başladığında saat başı catala alınıyordum acılmaya bakılıyordu:dilcikar: 2. saat sonunda acılmam 1cm ilerlemiş 4 olmuştu cok yawaş ilerliyordu.. ben bağırmaya başlamıştım bile, ebeler bağırma bağırdıkca farkında olmadan ıkınıyorsun bebeğin kafası şişer diyolardı.. nefes aaaal weeeer kocam başımda elimi tutmuş benimle nefes alıp weriyodu, artık ağrıları dindrmek icin şarkılar soyluyordum bir gece ansızın gelebilirim... icime işlerken farkına warmamışım sana bittiğimden kendime kalmamışım lalalaylaylaaaayynaniknanik saat 3 oldu 5cme ulaştık we asıl dayanılmaz ağrılar şimdi başlıyordu canımdan can gidiyordu sankii. o anda bir daha doğuma towbeler ettim hatta bu işkence bitince topicteki tum arkadaşlarıma sakın normal doğum yapmayın diye soyleyecektim, gidin sezaryen olun kurtulun cok kotu diyecektim... suni sancının dozunu hızlandırdılar pıt pıt serum cok hızlı damlıyordu saat 4e yaklaşmış ebeler 6da paydos ediyolar ama ben doğurmadan gidemezler tabi sanırım bu sebeple serumu hızlandırdılar artık iş işten cıktı o saat başı yapılan catı muayeneleri olduruyordu beni ebe nerdeyse kolunu sokmadığı kalıyordu suyumuda patlatmıştı zaten, idrarımıda bişey takarak cekiyorlardı o da ayrı bir işkenceydi... o sırada ebenin diğer ebeye 6,6,30u bulur bu doğum diye konuştuğunu duydum saate baktığımda daha 4e geliyordu orda film koptu bnde!!! ne daha 2,3 saat bu acılarımı cekecektim benbilmiyorumkismile o guclu hasret gitti daha 1 saat once şarkılar soyleyip sakız ciğniyordu ebelere konser weriyordu kocasıyla aşklarını anlatıyorlardı.. birden o şirine kayboldu herkese bağırıyordum beni sezaryene alın istemiyorum doğurmak beni oldurmeye calışıyorsunuz diyordum, suni sancıda neymiş canımdan can gidiyor diyordumsenağlama ama kimse onaylamıyordu hayır cok iyi gidiyormuş sezaryenn olup sonrasında acılar yaşayacağımı, karnımda bi yarıkla dolaşacağımı, hep sıkıntısını cekeceğimi anlatıyorlardı bana.. doktorum geldi ona da sezaryen yap dedim hayır dedi sen başaracaksın bunu ne kadar istiyodun ne oldu dedi yapamam dedi 6cm olmuşsun bitti artık cok az kaldı dayan dedi, daha neler soylediler anlattılarda ben hatrlamıyorum artık.. bir anda herkes sezaryen duşmanı kesildi epidural yapın diorum doğumu uzatır ıkınamam vakumla olur die onuda bırakmadılar:gitme: dayan hasret dayan artık nefes al wer falan işlemiyodu cok feciydi 9cm dediklerinde saat 17.30du bi ohh dedim son 1cm ha gayret ağrılar surekli war 10saniyeliğine yok oluyor o sıradabir uyku bastırıyor bayılacağım nerdeyse uyumak istiyorum derken yine başlıyor doktorum geldi tekrar oda bir muayen falan buyuk tuwaletin geliormuş gibi olunca haber wer dedi.. we ewet o his oldu hadi dedim goturun gelio gelio delireceğim nerdeyse herkes cok yawaştı cewremde kocam şakalar yaparak beni sakinleştirmeye calışıyodu 'kızımmı gelio lan onun totosunu ısırıcam benim karımı bu kadar uzdu'diyordu. ewet şimdi son kez o catala cıkmak uzere kaldırdılar beni kımıldayamıyordum sancılardan sancının durduğıu o ender anlardan biri olan 5,6 saniyelik surede cıktım catala eşim o anı gormek istemedi dayanamam bayılırım dedi doktorum hayır gel dedi baş tarafında dur bişey gormiceksin dedi yok dedi lutfen yapamam dedi zaten cok kotuyum şuan dedi siz biran once karımı kurtarın dedi:icecream: doktorum benimle konuşuyorsu ben hadi artık cıkarın diyordum iğneyi aldı yaptığı herşeyi anlatıyordu şimdi iğneni yapacağım hissetmiceksin diyodu we hissetmiyodum yaptı sonra kesiyi attı onuda hissetmedim ewet dedi 3 ıkınmaya bebeğini goreceksin dedidelikafadulden war gucumle ıkındım tum gucumle icimden kufurler ederek ebelerde yuklendi ustume we ilk ıkınmada sanırım kafasının cıktığını hissettim:dance: hadi bi daha dedi ikinci ıkınmamda bir sıcaklık kaydı gitti işte o tarif edilemez bir duyguydu superdi super otesiydi mukemmeldi anlatılmayacak bişey:lepi: sibel hanım işte kızın burda bak annesi dedi bir baktım aman allahım minnacık ağlıyooo:gitme: eşim perdenin arkasındaydı cok uzakta değildi yanisengozlerimebaksanab aşkım gel bebeğimiz doğdu dedim ağlayarak kafasını bi uzattı onunda gozleri doldu fotoğraf makinası elinde kalakaldı ' aşkım dedim cok cirkin aynı seen:roflol: orda kendine geldi ben ağlıyordum bağıra bağıra allahım diyordum şukurler olsun bir anda butun o acılar ağrılar gitmişti.. kalkmak icin bir hamle yaptım bebeğiin yanına gidecektim doktor duuur dedi nereye daha senle işimiz bitmedi:jeyyar: işte o cektiğim 6 saat sancılar bitti gecti şu son bi kac dakika bitmiyordu 3dikişcik atıldı dikişleri atarken doktoruma bir iki dikiş fazladan atın dedim attı saolsun (şimdi ne halt etceem onu duşunuyorumeyvahedigeldismile) derken bebeğimi giydirip hazırlayıp getirdiler werdiler kucağıma rabbim sen ne buyuksun ne kadar da guzeldin meleğim gozlerini acmış bana bakıyordu, gozumun icine icine bakıyordu ben ağlıyordum tabi babası bizi videoya alıyordu elleri titrer halde:1rolleyes: seni werene şukurler olsun sen ne buyuk bir aşktın geldin benim oldun, aşkı yaşadım o an gercek aşkı gercek haz kollarımdaydı işte bebeğim miniğim bal kızım benim karnımdaydın daha dakikalar oncesine kadar şimdi kollarımdasın... mucizemsin benim kokusu ne kadar guzeldi rabbim, bu nasıl bir şeydi.. şimdi meme emme zamanıydı meleğim hemen yakaladı goğsumu başladı cok cok cok cekmeye işte o an dedim ben anneyim bu bebeği ben besleyeceğim ben buyuteceğim bana ait bir parcaydı bu aşktı bu aşk aşkkkk:hooray: rabbim her isteyene wersin kimsenin kollarını boş bırakmasın dilerim... geceleri bebek sesiyle uyanmak ne kadar guzeldi ne kadar mukemmeldi... (bazen gıcık etsede:1rolleyes herşeye rağmen bebeğim kollarımda aşk yureğimde artık hayatımın her doneminde her anında HELıN CEREN oLaCaK... SANA TAPIYORUM BAL KIZIM CAN KIZIM HOŞ GELDıN HAYATIMA ıYı Kı GELDıN BıRıCıK AŞKIM... SEN ANNENı CIKARSIZ BEKLENTıSıZ SEVEN TEK AŞKSIN ANNEN OMRUNU SANA ADADI, KALBıNı SANA BAĞLADI CAN KUŞUM ANNENıN YANINDA KAL GıTME HEP KOLLARIN DA OL ONU TERKETME.. SEN ONA UMUT IŞIĞI OLDUN YAŞAMA SEBEBı OLDUN... aşk ciceğim, hayat ağacım dunyam seninle cennet oldu guzel gozlum benim:asigim:
3180gr 51cm

aşkların en guzeli en tatlısı hayatımın cingozu tapıyorum sana, rabbim seni korusun, ayağına taş dokunmasın omrun boyunca:Saruboceq:
24,02,2010 18,15