arkadaşlar yeni dinlemeye başladığım bir programdan sizleride bilgilendirmek istedim..ozel bir radyoda salı ve carşamba gunleri ADEM GUNEŞ isimli bir pedagog COCUK DEYİP GECMEYİN adında bir program sunuyor…aileler telefonla, maille ve sms yoluyla sorular yoneltiyor ve sunucu cevaplandırıyor.. fakat sorular ve acıklamalar cok guzel kesinlikle ilgilenmenizi tavsiye ederim.. ben canlı dinlemiyorum arşiv bolumunden pc me indirdim ozellikle ev işi yaparken acıyorum ve dinliyorum..cocuğum daha dunyaya gelmeden onunla ilgili cok guzel bilgiler edindim sadece kendi cocuğum icin değil cevremde olan butun cocukların yaşadığı guncel sorunlar yer alıyor programda…bizim hic onemsemeyeceğimiz şeyler aslında cocuğun geleceği icin bir sorun teşkil ediyor..hayata bir birey kazandırırken ne kadar dikkatli olmamız gerektiğini daha iyi anladım…eminim her anne mukemmel cocuk icin caba gosterir bu yuzden sizlerinden ilgilenmenizi tavsiye ederim..bazen okuduklarımız hafızamızda kalmayabilir ama dinlediklerimiz daha etkili olabilir…Allah hepimize evlat yetiştirirken kolaylık versin