5 yıllık evliydim bebek istiyorduk ama cok ara verdiğimiz icin olmuyordu tedaviler ilaclar derken umudu kestik ve sadece allaha havale ettik ensonunda 31 mart 2010 da evde yaptığım testle hamiş olduğumu oğrendim

en sonunda 10 kasım gece 5 bucukta uyurken bir ıslaklık farkettim once altıma kacırdığımı duşundum ama banyoya giderken gelmeye devam ediyordu boylece suyumun geldiğini anladım:2:
hemen eşimi uyandırdım hastanenin yolunu tuttuk aylarca doğum korkusuyla ağlayan ben o kadar sakindim ki sanki doğuma değil gezmeye gidiyordum herneyse hastaneye gittik ebe kontrol etti buarada saat 6 veeee acıklığım tam 5 cm ebe sancın yok mu senin acıklığın var dedi oysa bende tık yoktu sadece 3 saat sancı cektim onunda son 1 saati suni sancıydı ancak o zaman anladım yoksa onceki kendi sancılarım ishal olmuşumda karnıma ağrı giriyor gibiydi saat 8 bucukta dr geldi doğumhanede cataldayım bu arada acıklık 9 cm doğum başlamış dedi ben hep normal doğumu araştırdığım icin butun evreleri biliyorum tabi dra surekli sorular soruyorum dikişsiz olmaz mı cok canım yanar mı bebeğin kafası gorunuyo mu gibi sorularla drun sabrını olcuyorum oda sabırla tek tek cevap veriyo bu yuzden druma cok minnettarım

tabi b:44:u kadar sorunun arasında birde ıknmaya calışıyorum ben ıkındığımı zannediyorum ama sadece gırtlağımdan ıkınıyomuşum o yuzden ebelerden biri karnıma bastırdı tam 9u 5 gece yavrum doğdu o an oyle bir rahatlık hissettim ki herşey bittiğini anladım dikiş atılırken bişey hissetmedim hatta soru sormaya devam ediyodum estetik dikiş mi kac tane icerde de yırtık var mı şimdi duşunuyorumda ne cok soru sormuşum ben dr olsam susta doğurmana bak sen derdim herhalde:26:
neyse kızım biraz uşumuş onu kuveze aldılar benim dikişler bitti odama cıktım ağrı kesici olduğum icin ağrım fazla olmadı 1 saat sonra kızım yanıma geldi ilk 3 gun emme sorunları yaşadık ama şimdi maşallah cuk cuk emiyo yavrum

bu arada ben doğumdan once en cok dikişten korkardım burdan normal doğum duşunenlere soyluyorum eğer ben doğurduysam herkes doğurur en zor kısmı sadece 1 kac dakikalığına bebeğin başı cıkarken inanılmaz bir baskı oluyo onun dışında herşey cok kolay ve 10 gune kalmadan ayaktasınız herkese kolay doğumlar