Arkadaşlar benim masaustu bilgisayarım Casper marka ve Windows 8.1 işletim sistemine sahipti. Dun akşam internette guncellemenin cıktığını gordum ve Windows Update den guncelleştirmeleri denetle dedim. Office ve Windows guncelleştirmeleri toplam 2.7 gb idi. Bende sabaha kadar başında kalmayayım diye bilgisayarı acık bıraktım. Sabah namazına kalktığımda indirme bitmişti yukleme kısmı kalmıştı yukle dedim tekrar yattım. Okul icin kalktığımda guncelleme nasıl olmuş dedim ve monitoru actım. Bios a girmek icin del tuşu falan yazan yer acıktı ve oyle duruyordu. Delete tuşuna bastığımda Bios a girmedi , F7 tuşuna bastığımda ise Boot menusune girmedi. Guc tuşuna basıp bilgisayarı kapattım sonra tekrar actığımda normalde o ekrandan sonra Windows şifremi istemeliydi fakat o ekran gecmiyor. Nedeni nedir nasıl duzeltebilirim?

Duzenleme ,

Harddisk ışığı yanmıyor. Guc tuşuna ilk bastığımda yanıyor daha sonra bios kımına gelirken sonuyor. İcinde işletim sistemi olup olmadığını bildiğim bir harddisk taktım onun da ışığı başta acık sonradan kapanıyor. Harddisk takmadığımda yine Bios a giremiyorum. Bios pilini cıkarmamı onerir misiniz sıfırlanması icin?