merhaba herkese
68 gunluk bir oğlum var , baştan beri sutum az , doğum kilosu 3485 idi , 1 aylıkken 3300 olduğundan dr gunde 3 kez 60ml mama onerdi ama ben gunde 2 kez 30ml verdim bebeğimde ağlayıp sızlamadı gayet guzel uyudu sorun yok yani ama sutum az belli bunun icin rezene anason tahin helvası bol su meyve suları tabi taze sıkılmış dereotu yer elması havuc still tea..vs bir cok şey denedim. bunların icinden bir tek dereotu gozle gorulur artış sağlamıştı ki 3 gun once halamın onerisiyle soğan yemeye başladım gece zaten sutum olurdu ama 3 gundur gun icinde de hic bitmedi sutum onceden 7-8 kere ceker oğlum sonra 10-15 yutkunma sesi sonra boş emerdi şimdi her seferinde sut var.
tarif şoyle: 6-7 buyuk soğanı soyup yarıya kesip uzun uzun ince doğrayın , ustune 1-2 domates doğradım ben yemesi kolay oluyor , sonra tuz, cok az salca , boool kimyon ve az karabiber , zeytinyağı koyup ,elinizle iyice harmanlayıp minifırında iyice pişiriyorsunuz. eğer yağlı kağıt kullanıyorsanız gerek yok ama kağıt yoksa yarım bardak su ilave edin, tamamen cekip suyu hafif kızarana kadar pişirin, gun icinde yemeklerin yanında kaselere koyup tuketin soğuk bile guzel oluyor.
bana cok faydası oldu umarım işinize yarar. bol sutlu gunler dilerim
sutunuzu artırmak icin bir oneri
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- sutunuzu artırmak icin bir oneri