Arkadaşlar sistemim Windows 8.1 3 GB RAM genuine Intel(r) T2050 1.60 GHz 32 Bit / benim bilgisayarım ozelliklerden de gorduğunuz gibi kotu. İlk alındığında XP sistemmiş XP veya vista yapmak isterdim ama EBA canlı ders ve Zoom uygulamasını acması gerekiyor internette de pek olmadığı icin EBA ve Zoom'un hangi sistemlerde acıldığını bulamadım ve Windows 7 kararı aldım. Sizce Windows 7'de kasar mı veya XP, vista kurarsam EBA canlı ders ve Zoom acılır mı? Kullandığım programlar: Visual Basic 2010, WinRAR, Microsoft Edge (eğer daha az RAM ve CPU harcayan bildiğiniz varsa soyleyin lutfen),EBA canlı ders uygulaması, Zoom genel olarak bunlar oyun oynamıyorum (kısacası Windows 7 starter de kasar falan iş cıkarır diye formatlayamıyorum. Vista veya XP'yi de EBA ve Zoom'u acmaz diye) son olarak OS sistem kullanmak istemiyorum, lutfen OS sistem onerisi yapmayın. Yardım edenlerin eline sağlık ve internette superlite gibi sistemler varmış, cok guvenli olmasa da superlite sistemlerden guvenli olanlarını bilen var mıdır? Cevap verirseniz sevinirim durumum cok karışık