ailemin yanına gidemiyorum..
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- ailemin yanına gidemiyorum..
-
01-10-2022, 11:20:21ya arkadaşlar bi dertliyim ki sormayın..55 gunluk bi bebeğim var..istanbulda oturuyorum bu arada ayrıntılı anlatayım ki acıklayıcı olsun...ailemden uzakta yaşıyorum..hamileliğim boynca memleketime gidemedim yani yaklaşık 1 senedir gitmemiş oluyorum..annem,babam kardeşlerim tek tek geldi yanıma ama bende artık cıkıp bi değişiklik yaşamak istiyorum ...yaşllı bi ananem var onu gormek istiyorum...kocambi yandan kaynanam bi yandan daha erken havalar soğuk bi cocuk toparlansın,cağır onlar gelsin gibi sacma sapan şeyler soyleyip sinirlerimi bozuyolar...bende zatn mart sonu gibi gideyim diyorum yazı bekle diyolar.cıldıracam anlayacağınız..kendini benim yerime koy diyorum kaynanama kızını gormesen naparsın diye,ağlıyorum sızlıyorum bana diyoki e git o zaman evini bırak git hele bakim mutlu olacan mı..boyle anlayışsızlar işte...kocam bi yandan beni bırakıp nasıl gidecen falan gibi muahbbetler..benim canım yokmuş gibi bencilce sozler...bana bi akıl verin...nasıl celebilirim kocamın aklını?