mrhaba arkadaşlar.daha once de buna benzer pek cok konu actım.bebeğim 40 gunluk,daha onceki konularımdan da bilirsiniz belki,doğumdan sonra sutum yetmediği icin kuvoz maceramız oldu.ardından biberon takviyesiyle 10 gunun icinde beni emmeyi tamamen bıraktı.surekli sağarak verdim sutumu,mama da alıyor biraz.son 3 gundur kızım silikon ucla emmeye başladı tekrar.sorun şu ki biberonla hep belli miktarlarda verdiğim icin icim rahat ediyordu,şimdi ne kadar emiyor bilemiyorum.oğun başına 120 cc veriyordum.bu miktarda iki goğsumden cıkıyordu .birinden bazen 70,bazen 80,bazen 50 sağıyordum.şimdi emiyor,en fazla 10 dk icinde uyuyor.yani bir goğusten 10 dkda ne emerse o.birde uykuya duştu 3 gundur,emip emip uyuyor.acıkınca da uyanmıyor.
biliyorum pompa 50 sağıyorsa bebek daha fazlasını emiyordur mutlaka ama 120 kadar da emiyor mudur,o kadar da olmaz herhalde.e ben nerden bileceğim bu cocuğun doyduğunu??zor tutuyorum kendimi sutu sağmamak icin.ben de alışmışım kesin olarak doyduğunu bilmeye,şimdi boyle bilemeden cok zor oluyor.
bebeğimin doyduğunu nasıl anlayacağım??
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- bebeğimin doyduğunu nasıl anlayacağım??