Davranış Bozuklukları Onuc yaşındaki oğlumdan resmen dayak yiyorum , cok uzgunum...
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Davranış Bozuklukları Onuc yaşındaki oğlumdan resmen dayak yiyorum , cok uzgunum...
-
01-10-2022, 11:03:42nereden başlasamki anlatmaya.. ondort yıllık evliyim, senelerim mutsuzluklarla gecti, ama cocuklarım icin katlandım hep. cocuklarıma karşı olan bir uyarımda , hep eşimden azar işitmişimdir bu gune dek. bu yuzden olsa gerek, hic otorite sağlayamadım cocuklarımın uzerinde. genelde hep arkadaş gibiydik oğlumla, genelindede bir sinir vardı yapısında. ama şu son zamanlarda en kucuk bir şeye kızsam hemen saldırıyor.gecen akşam bilgisayar yuzunden kardeşiyle kavga cıkarınca , bilgisayarın fişini cekeceğim dediğimde resmen dovdu beni tekme, yumruk . o kadarda gucluki , yuzumu dağıtacak neredeyse..dun yine aynı şeyi yaşadım. babası gelince soyledim, oda onu dovdu annene neden vuruyorsun diye.. oğlumda benim dovduğumu soyledi gozumun icine baka baka, halbuki hic vurma huyum yokturki.. eşim ustune gitme diyor. ama hicmi uyarmayacağım, hicmi birşeyine karışmayacağım bir anne olarak. ne yapayım bilmiyorum , birşeyine kızdığımda hep boyle şiddetinimi goreceğim, onuc yaşında boyle yaparsa , buyuduğunde kimbilir neler yapar diyorum.. bir akıl verin ne olur.. eşimle artık bir iki yıldır iyiyiz, onceki kadar kotu davranmıyor,dovmuyor derken, şimdi oğlumdan dertliyim. insanın icine yara hep bunlar ben ne yapacağııım ....