Merhabalar hanımlar
Kitap konularından beni tanıyanlar vardır mutlaka, kitap okumayı cok seven biriyim. Ancak uzun zamandır elimdekileri tuketmek adına kitap alamıyordum. Artık yeni kitaplar alabilmek icin kutuphanemde yer acmaya karar verdim. Kiracı olunca buyuk bir kutuphane yaptıramadım maalesef. Amacım ticaret değil, kitaplarıma makul ucretler karşılığı yeni yuvalar edindirmek.

Henuz fotoğraflarını cekemedim, ancak en kısa zamanda fotoğraflayıp ekleyeceğim.

Sevgi Uğruna Yaptıklarımız-Kristin Hannah 8 tl Sevgilimden Son Mektup-Jojo Moyes- 8 tl 22 Britanya Yolu-Amanda Hodgkinson-5 tl Bakire-Nancy Pickard-7 tl Mayta'nın Oykusu-Mario Vargas Llosa 5 tl İnsan Surumu:0.4-Mike Lancarter-5 tl Nietzsche ve Babaannem-Mustafa Ulusoy-5 tl Ruhlar Cemberi-Preetham Grandhi-5 tl Duğun Hediyesi-Lucy Kevin-5 tl Uzak Saatler-Kate Morton-7 tl Ataturk'un Aşkı Latife-Fatih Taylan-5 tl Dewey-Dunyanın Kallbine Dokunan Kedi-Vicki Myron-4 tl Renklerle İnsanı Tanıma Sanatı-Oğuz SAygın(Adıma imzalıdır) 5 tl Osman Hilmi Efendi'nin Laneti-Osman Aysu 5 tl Olum Yeri-Jeffery Deaver- 5 tl Totem ve Tabu-Freud 5 tl (İlya Yayınları) Cocuk Vicdanı ve Biz-Zullinger-4 tl Kitle Psikolojisi-Freud-4 tl Bilincdışı ve İnsan-4 tl Edit:Kargo alıcıya aittir.