XP'de yaşadığım hata Son_Goku'da aynı şekilde hatayı almış :
son_goku dedi:
Uzun sure kullandığım XP bilgisayarım bir gun tekrar actığımda
“Windows başlatılamadı. Yeni yapılan bir yazılım veya donanım değişikliği bunun nedeni olabilir. Guvenli mod.
Olağan şekilde başlat.”
gibi bir hata aldım. Bu hatayı daha onceden de alıyordum (aniden elektiriklerim gidince vb. durumlarda). Olağan şekilde başlat ’a basınca acılıyordu fakat bu sefer olağan şekilde başlata basınca windows yukleme ekranına geliyor ve 2-3 sn icinde tekrar kendini yeniden başlatıyor. En az 30 defa tekrar tekrar denedim her seceneği denedim guvenli mod vb. ama olmadı. En son cozum olarak format attım (Windows XP Professional SP3). Bu sefer de bilgisayar 1 gun boyunca gayet guzel ve sorunsuz calıştı ama 2. gun tekrar bilgisayarımı actığımda;
Dur: C0000218 (Kayıt Defteri dosyası arızası )
Kayıt defteri bu yığını (dosyayı) systemrootsystem32configsoftvare veya gunluğunu veya diğerini yukleyemiyor.
Fiziksel belleğin dokumune başlanıyor
Fiziksel bellek dokumu tamamlandı.
Daha fazla yardım icin sistem yoneticinize veya teknik destek grubuna başvurun.
şeklinde bir hata aldım. Sonra acaba format sırasında mı bir sorun oldu diye tekrar format attım. Aradan 1 gun gectikten sonra tekrar aynı hatayı verdi. Acaba ne yapmam? İlla teknik servise ihtiyacım varsa her bilgisayarcıya guvene bilir miyim? Yardımcı olursanız cok sevinirim.
Genişletmek icin tıkla...