Ben zaten 8.1 isimli işletim sisteminden nefret ederim. Far Cry 1'i rahatca oynarken bu guncelleme yapılınca etraf siyahladı. Patch yapmak zorunda kaldım. Sabahtan beri 5 dakikada bir Desteklenmeyen Donanım hatası verip duruyor. Nasıl bu sorunu cozup Windows 8'e donebilirim. Gecen ay aynısı oldu formatlamak zorunda kaldım. Bir daha format atmak istemiyorum cok uzun suruyor kuzenimden CD ROM alıp gelmesi.
Windows 8.1'den 8'e geri donme
Windows 80 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- işletim Sistemleri
- Windows 8
- Windows 8.1'den 8'e geri donme
-
01-10-2022, 10:56:29Windows 8'di bilgisayarım. Uyarı geldi 8.1 guncellemesi icin. Bir daha asla gosterme tıkladım. Birkac gun sonra yani bugun Far Cry 1 oynarken otomatikman guncelleştirme başladı. Dosyaları yukledi bilgisayar Windows 8.1 oldu. Kendim hicbir şeyi kabul etmedim. Sonra Minecraft girdim, eskiden hata vermeyen oyun hata veriyordu. Sebebini araştırırken bir de baktım ki işlemcim ve ekran kartımı desteklemiyor 8.1. Windows 8 destekliyorken 8.1 neden desteklemiyor onu da anlamış değilim. Windows 8 donmek icin Kurtarma yapmaya calışıyorum ama şu sorunla karşılaştım.
Ben zaten 8.1 isimli işletim sisteminden nefret ederim. Far Cry 1'i rahatca oynarken bu guncelleme yapılınca etraf siyahladı. Patch yapmak zorunda kaldım. Sabahtan beri 5 dakikada bir Desteklenmeyen Donanım hatası verip duruyor. Nasıl bu sorunu cozup Windows 8'e donebilirim. Gecen ay aynısı oldu formatlamak zorunda kaldım. Bir daha format atmak istemiyorum cok uzun suruyor kuzenimden CD ROM alıp gelmesi.