Selam bayanlar;13 yıllık evliyim 12 yaşında bir kızım,7 yaşında bir oğlum varken hamile olduğumu oğrendim.İlk once kurtaj olmak istedim doktora gittim, doktor ultrasonda bebeği goremedi kesesi var ama kendini goremiyorum haftaya gel dedi.Ertesi hafta gittim yine aynı şekilde goremedi.Şoyle duşundum,belkide onu doktora gostermeyen Allah'tı eşimi arayıp durumu izah ettim ve aldırmamaya karar verdik.Kızım normal doğum ile dunyaya gelmişti oğluşum biraz iri olduğundan sezeryan ile doğum yapmıştım ee dolayısıyla son bebeğimde sezeryan ile doğacaktı:Sdoktorum 04/01/2011 tarihine gun verdi son bir hafta korkudan gozume uyku girmedi sanki kotu birşeyler olacağını duşunuyordum.Durmadan ağlıyordum hem kendimi hem bebeğimi hem de etrafımdakileri strese sokuyordumbeklenen gun geldi ve 4 ocak gunu eşim,kayınvalidem ve ablam hastaneye gittik once nst odasına aldılar beni minikimin kalp atışlarını dinlemek icin...Daha sonra doğum hazırlıkları icin beni odama aldılar beni giyindirip doğuma hazırladılar.Kayınvalidem iki gozu iki ceşme ağlıyor,bende ona eşlik ediyorum) neyse doğum saatim geldi ve beni sedyeye yatırıp ameliyathaneye goturduler,Sonra doktorum geldi yeşim hanım hazırmısınız dedi ağlayarak evet dedim o sıra anestezi uzmanı yeşim hanım şimdi sizi uyutuyoruz dedii veee gozlerimi 1 kapadım 2 kapadım gerisini hic hatırlamıyorum derin bir uykudaydım sanki...ve anestezi uzmanı yeşim hanım diye sesleniyordu uyandım gozlerimi actım ve doktoruma seslendim zeynep hanım bebeğim nasıl?diye sordum cok iyi canım cocuk doktorumuz muayene ediyor dedi tekrar ben eli ayağı duzgunmu diye sordum evet canım turp gibi bir kızın oldu dedi ve dunyalar benim oldu.Beni odama cıkardılar 5 dk icinde bebeğime kavuştum oyle tatlıydıki,inletiyordu ortalığı resmen ağlayarak getirip yanıma yatırdılar ve hoş geldin minik'im dedim bebeğime...bebeğim durup durup icini cekiyordu doktoruma sordum ve oyle cok ağladın ki bebeğini bile strese sokmuşsun dedi Herneyse şuan cok sağlıklı 3 tane evladım var Allah'ım olmayanlara da versin inşallah cok guzel bir duygu...
SELENAY& EFE& IRMAK