Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, onceki akşam GS TV ’de katıldığı programda, yaz transfer donemi icin,
“Hic hayal edilemeyecek oyuncuların durumunu sorduk. İstediğim ama gercekleşmeyen iki transfer oldu. İsim vermem yanlış olur. İnsan hayaline sınır cizmeyecek. O sureci devam ettireceğiz.” demişti.

Hurriyet'in haberine gore; Mertens, Icardi, Torreira ve Mata gibi yıldızların transferinde başrol oynayan Timur ’un işaret ettiği iki ismin Manchester United ’dan Cristiano Ronaldo ve Real Madrid ’den Eden Hazard olduğu ortaya cıktı.

Cristiano Ronaldo'nun annesi Dolores Aveiro, oğlunun Sporting forması giymesini istiyor. Nova Genta'ya konuşan Dolores Aveiro,
"Ronaldo Sporting'e donecek ama şimdi değil, bu yıl değil. Gelecek yıl veya sonraki yıl Sporting'e donecek. Bunu umuyorum. Ona dedim ki 'Oğlum, olmeden once seni yeniden Sporting formasıyla gormek istiyorum.' Eğer gelmezse oğlu gelecek. Kader bu. Şu anda, babasının onun yaşındaki halinden daha iyi Futbol oynuyor. Cristiano Jr bana Lizbon'da yaşamak istediğini ve Sporting'de oynamak istediğini soyledi. Eğer babası oynamaya devam eder ve ikisi de Sporting'de birlikte oynarsa bu benim icin Ruya gibi olur. Babasının 40 yaşına kadar rahat oynayabileceğini duşunuyorum." ifadelerini kullandı.