Merhaba arkadaşlar,
ben g.g.'da satış actım hepsini buraya tek tek ekleyemiyorum şimdi vaktim yok cunku
isteyen g.g.'da googliye satıcısının urunlerine bakarsa sattıklarımı gorebilir -şimdilik 93 urun listeledim devamı gelecek- PROFİL SAYFAMDA SOL KISIMDA "WEB SİTESİ" LİNKİNE TIKLARSANIZ SATIŞLARIMI KOLAYCA GOREBİLİRSİNİZ.
urunlerimle takas yapmayı duşunduğum urunleri başlıkta yazdım.. URUNLERİMLE TAKAS İCİN ONCELİK tam yatarlı bebek arabası, sallanan beşik, yatağın yanına monte edilen minik kafesli beşik ya da taşınabilir ancak sıradan bez olmayan kaliteli portbebeler.. bunları yazdım ama ekleyebiliriz buna farklı urunleri de

SATTIĞIM URUNLERİMDEN BAZILARINI RESİM OLARAK EKLİYORUM AŞAĞIYA.. DAHA FAZLASI GİTTİ GİDİYOR HESABIMDA BELİRTTİĞİM YERDE..

TAKAS İCİN başka mesela:

1. kendime 38 ya da 40 beden uzun palto arıyorum kaşe, kaşmir ya da yun olabilir..kullanılmış olabilir ancak lekesiz, yırtıksız, deforme olmamış, tulermemiş ve tuylenmemiş olmalı.
2. catlağı kırığı olmayan ve distributor garantili apple urunleri -iphone, ipad gibi-
3. hic cekinmeden kaliteli ve cok eskimemiş HERŞEY ile takas icin onerilerinizi bekliyorum.

not: g.g. yazdığım site gitti gidiyor sitesidir. site adresi sonuna /arama/?satici=googliye eklerseniz sattığım tum urunleri gorebilirsiniz. daha fazla bilgi icin hic cekinmeden mesaj atabilirsiniz.